Aila, yeni yılda yeni menüsüyle iddialı

Last Updated on 8 Ocak 2018 by Turizm Günlüğü

Aila, Anadolu’nun dört bir yanından lezzetlerle hazırlanan yeni lezzet yelpazesiyle misafirlerine eşsiz anlar yaşatıyor.

Geleneksel motiflerle bezeli iç mimarisi, müzik dolu akşamları ve Şef Umut Karakuş’un eşsiz mutfağı ile Aila, yeni yıl sürprizi olarak kendi üretimi olan özel baharatları da kullanım ipuçlarıyla birlikte satışa sunuyor.

Şef Umut Karakuş’un önderliğinde, tere, reyhan ve kış otlarıyla hazırlanan mücver, Balkanların ünlü mezesi Soka gibi vejetaryen seçeneklerin yanında, topikten pastırma turşusuna, Girit ezmeden humusa kadar en klasik mezelerin yenilikçi yorumlarını da bulabileceğiniz Aila, Türk mutfağını yeniden keşfetmeniz için sizleri bekliyor.

Mantı piruhi, kuzu küşleme, ördek tandır gibi ana yemekler ise, Aila’nın ünlü kebap yemeklerine eklenen menünün yenileri…

BAHARAT KÜTÜPHANESİ DE ÖZGÜN TATLAR

Tasarımı ile İstanbul’un coşkusunu ve gündüzden geceye değişen enerjisini yansıtan Aila’nın Baharat Kütüphanesi’nde yer alan 130 çeşit baharat, Ocak ayı itibariyle satışa sunuluyor.

Çeşitliliği ile lezzet kültürümüzün zenginliğine dair ipuçları veren Baharat Kütüphanesi’nde, sadece geleneksel baharatlar değil, şefin üretimi özgün tatlar da yer alıyor. Şef Umut Karakuş’un özel kullanım tüyoları ile yeşil zeytin pudrası, Aydın deve sucuğu tozu, yoğurt cipsi gibi özgün baharatlar da yerini alıyor.