WhatsApp hizmetini sunan ilk havayolu

Last Updated on 9 Ocak 2018 by Turizm Günlüğü

Geçtiğimiz yıl müşterilerine her yerden ulaşabilmek adına pek çok işbirliğine imza atan SunExpress, WhatsApp üzerinden müşterilerine hizmet sunan ilk tatil havayolu şirketi olmanın gururunu yaşıyor.

SunExpress, WhatsApp hizmet kanalını günün her saatinde, Türkçe ve İngilizce mesajlar için +90 541 782 3081, Almanya, İsviçre ve Avusturya için de +49 171 337 7053 numaralı telefonlardan sunuyor. Gelen mesajlar Almanca, İngilizce ve Türkçe olarak sadece birkaç dakika içerisinde yanıtlanıyor.

Facebook ve Instagram’da geniş bir müşteri kitlesine hizmet verdiklerini belirten SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, müşterilerine daha çok sosyal kanalda erişebilmek istediklerini söyleyerek “WhatsApp hizmeti, müşterilerimize daha hızlı yanıt vermemizi sağlarken aynı zamanda müşterilerimizin bize önerilerini rahatça göndermeleri için de imkan sağlıyor. İnovatif düşünerek misafirlerimizin her nerede olurlarsa olsunlar çevrimiçi ve çevrimdışı bize kolayca ulaşabilecekleri her platformda hizmet vermeye gayret gösteriyoruz, WhatsApp da artık buna dahil” dedi.