Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, 3. yaşında

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn

Last Updated on 12 Nisan 2018 by Yaşar Çelik

Haliç bölgesinin turizm geleceğine inanarak üç yıl önce Mövenpick markasını bölgeye taşıyan Akgel Gayrimenkul tarafından, Haliç’in tarihi dokusundan ilham alınarak tasarlanan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’un açılışının 3. yılını 11 Nisan 2018 tarihinde düzenlenen bir davetle kutlandı.

İş ve cemiyet hayatından misafirlerin katılımıyla gerçekleştirilen kutlama, saat 19.00’da Lobby Lounge & Bar’da canlı piyano dinletisi ile başladı. Ardından Haliç kıyılarının panoramik manzarasına sahip Skydome Lounge & Bar’da Başaşçı Ceyhan Aşcıoğlu tarafından hazırlanan lezzetler, canlı müzik eşliğinde sunuldu.

Akgel Gayrimenkul, turizm sektöründe yapılmasını planladığı projelerle dikkat çekiyor.

MÖVENPICK HOTEL ISTANBUL GOLDEN HORN, 3 YILDA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’nun Genel Müdürü Ahmet Arslan, Haliç bölgesindeki tarihsel ve kültürel zenginliğe dikkat çekerken otel içerisindeki yeni projeleri de ön plana çıkardıklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Dünyada Altın Boynuz olarak tanınan İstanbul’un tarihi semti Haliç’te yer alan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, açılalı henüz 3 yıl olmasına rağmen büyük başarılara imza attı. Otelimiz sadece konaklama hizmetleri değil, etkinlikler için de fazlasıyla talep görüyor. Bu yüzden toplantı salonlarımızın kapasitelerini artırmaya yönelik çalışmalarımız başladı. Mövenpick kalite standartlarını tüm toplantı, ziyafet organizasyonları ve yeme içme gibi önemli hizmetlerde hissetmeniz mümkün” .

Haliç’in büyülü geçmişini yansıtan modern ambiyansı ile İstanbul’un ihtişamını eksiksiz olarak gözler önüne seren Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, şehrin önemli alışveriş bölgelerine, iş merkezlerine ve eski Kent bölgesindeki gözde turistik destinasyonlarına yakın bir konumda yer alıyor.

HALİÇ BÖLGESİNİN İLK 5 YILDIZLI OTEL PROJESİ, MÖVENPICK HOTEL ISTANBUL GOLDEN HORN…

HALİÇ BÖLGESİNİN İLK 5 YILDIZLI OTEL PROJESİ

Otelin 3. yılı şerefine konuşma yapan Akgel Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Akgün ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferruh Akgün, “Haliç bölgesinde açılışını gerçekleştirdiğimiz ilk 5 yıldızlı otel projesinde olduğu gibi kolaylıkla cesaret edilemeyen farklı bölgelere de gayrimenkul ile değer katmaya devam ediyoruz. Turizm sektöründe de hem yurt içi hem yurt dışı için yapılmasını planladığımız değerli projelerle de dikkat çekiyoruz” dedi.

Akgel Gayrimenkul, Ankara tarihinin en önemli noktasında Akgün Zümrüt Evler projesiyle yeni bir kent merkezi oluşturmaya hazırlanıyor.

YENİ YATIRIMLAR GELİYOR

Haliç’i, hem Türkiye’de hem de tüm dünyada en gözde turizm destinasyonlarından biri haline getiren şirket, İstanbul Haliç’in tanıtımı için kurulan platformlarda aktif rol üstlenirken, başkent Ankara Altındağ’da altın değerinde yepyeni bir yatırımla eski kent merkezinde müthiş bir dönüşüm yaşatmayı hedefliyor. Ankara tarihinin en önemli noktasında Akgün Zümrüt Evler projesiyle yeni bir kent merkezi oluşturmaya hazırlanan Akgel Gayrimenkul, her detayın ayrı düşünüldüğü iç mekan tasarımı, geniş ve ferah tasarlanan salon ve odalarla Ankara’nın en turistik bölgesinde ayrıcalık yaşatacak.

movenpick.com/istanbul-goldenhorn

Bazı Ortadoğulu misafirler fiyatlarımızı yükseltti