Dünyaca ünlü otel zincirinin Türkiye yatırımı hizmette!

Last Updated on 1 Mayıs 2018 by Turizm Günlüğü

Uluslararası arenada önemli bir yere sahip olan Millennium Hotel Resorts, Türkiye’deki ilk oteli Millennium Istanbul Golden Horn ile İstanbul Balat`ta misafirlerini ağırlamaya başladı.

Asya, Avrupa, Orta Doğu, Yeni Zelanda ve Kuzey Amerika’da 60’tan fazla şehirde 130’dan fazla otelle hizmet veren Millennium Hotels Resorts’un Türkiye’deki oteli Roma, Bizans ve Osmanlı imparatorluklarının zengin kültürüne ev sahipliği yapıyor.

Millennium Hotel Resorts otel zincirinin Türkiye’deki ilk yatırımının kapılarını açtığını bildiren Millennium Istanbul Golden Horn Genel Müdürü Orhan Yeşerenyuva, Tarihi Yarımada’da Ayvansaray-Balat bölgesinde konumlandırılan 5 yıldızlı otelin üç adet suit, 21 adet deluxe, 90 adet superior, 13 adet standart olmak üzere 127 odaya sahip olduğunu söyledi.

Ayrıca otelin konumu ve imkanlarıyla lüks ve konforu bir arada sunduğunu da dile getiren Orhan Yeşerenyuva, şöyle konuştu:

“Millennium Istanbul Golden Horn, Roma, Bizans ve Osmanlı imparatorluklarına ev sahipliği yapan ve her köşesinde bunun izlerini taşıyan kültürel çeşitliliğe sahip, surlar içerisinde, Tekfur Sarayı, Anemas Zindanları, Emir Buhari Tekkesi, Meryem Ana Kilisesi gibi dünyaca ünlü tarihi eserlerle çevrili, özel bir lokasyonda bulunuyor. Tarihin kalbi burada atıyor. Bizler de, konuklarımızı Millennium Otel Grubu’nun yüksek misafirperverlik standartlarıyla ağırlamak için hazır bekliyoruz.”