Kale’den otel konforunda 5 yıldızlı banyolar

Wabi serisi karolar, Çanakkale Seramik...

Last Updated on 4 Mayıs 2018 by Yaşar Çelik

Klasik ile moderninin buluştuğu ışıltılı yüzeyler banyolarda sadece ihtişamlı bir atmosfer yaratmakla kalmıyor aynı zamanda onlara beş yıldızlı otel konforunda ve lüks bir ambiyans ekliyor.

1. Artdeco roze batarya, Kale.

Artdeco roze batarya, Kale.

Kıvrımlı yapısıyla yumuşak ve elit bir görünüm kazandırıyor.

2. Klasik dokunuşlar
Wabi ‘Shiro’ serisi, banyonun vazgeçilmez rengi olan beyazı, farklı dekoratif elemanlarla mekanlara taşıyor. Üç boyutlu kalıpların mekana kattığı farklılığı, altın ve gümüş kullanımlarıyla destekleyen ‘Shiro’ serisi, mekanlarda kullanıcının isteği doğrultusunda birçok farklı kullanım sağlıyor.

Mat ve parlak rektefiyeli seçenekleri bulunan Wabi serisi karolar, Çanakkale Seramik.

3. Slim duş başlığı, Kale.

Slim duş başlığı, Kale.

4. Victoria banyo bataryası, Kale.

Victoria banyo bataryası, Kale.

5. Niş dokunuş

İslam tarihinin ve bu coğrafyanın son 1000 yılda ürettiği tasarımları Michael Young ile yeniden yorumlayan Gorbon dünyanın en iyi tasarımcılarından Michael Young imzalı geometrik desenli karolarını Kale işbirliğiyle beş yıldızlı banyolara taşıyor.

Gorbon dünyanın en iyi tasarımcılarından Michael Young imzalı geometrik desenli karolarını Kale işbirliğiyle beş yıldızlı banyolara taşıyor.

6. Yaşam alanından ilham alıyor
Panel şeklindeki duvar kağıdı etkisi yaratan ve zeminde de benzer şekilde halı hissi uyandıran seramik kaplamalar banyoya adeta ana yaşam alanı hissi veriyor.

Gorbon duvar uygulaması, Kale.

“Yoğun şehir hayatının koşturmacasından yorulduğumuzda vakit geçirmekten en çok hoşlandığımız mekanların başında geliyor banyolar. Bu sebeple artık onlar da basit birer ıslak hacimden ziyade bir ana yaşam alanı olarak düşünülüyor.”

7. Doğuştan lüks: Mermer
Dokusu ve görsel zenginliği ile mermer lüks kavramı ile iç içe geçen bir malzeme. Mermer görünümlü kaplamalarla iddialı banyolar yaratabilirsiniz.

Gorbon koleksiyonundan seramik uygulamalar, Kale.

8. Banyoda bir sanat eseri
Malzeme ve tasarımda mükemmelliği yakalayan Kale Victoria serisi banyoda bir “sanat eseri” olarak yerini alıyor. Küvet keyfini maksimize eden nostaljik ayaklı küvetler ise beş yıldızlı banyo deneyimini bir tık daha yukarıya taşıyor.

Kale Victoria serisi

9. Anglosaxon serisi aplik, Kale.

10. Seçkin tasarım
‘Edilcuoghi’, tasarım ilhamını klasik formların modernize edilmesinden aldığı ‘Regis’ koleksiyonu ile evlere elegand bir dokunuş kazandırıyor. Rafine ve zarif detayları bir araya getiren koleksiyon; stil sahibi, modernize edilmiş nostalji hisli mekanlar yaratıyor. Carraggio ve Onyx gibi İtalya’nın seçkin mermer tipolojilerini, İtalyan dokunuşuyla mekanlara taşıyan ‘Regis’ koleksiyonu, zamansız tarzı ile zarafet ve güzellik hissini bir arada yansıtıyor.

‘Regis’ koleksiyonu, Kale.