Antonina Turizm ve Madame Tussauds’dan işbirliği

Madame Tussauds ve Antonina Turizm, İstanbul’daki otellere avantajlı bilet satışı sağlayacak.

Last Updated on 8 Mayıs 2018 by Turizm Günlüğü

Antonina Turizm ve Madame Tussauds İstanbul, müze biletlerinin satışı konusunda işbirliği yaptı. Antonina Turizm aracılığıyla İstanbul’daki otellere avantajlı bilet satışını sağlanacağını duyuran Sarper Hilmi Sunar, “Turizmde son 5 senenin en iyi yazı olacak” dedi.

Hem işbirliğinin lanse edildiği hem de turizmdeki gelişmelerin değerlendirildiği “Sezona Merhaba” etkinliğinde, atılan bu adımla İstanbul’daki oteller, acenteler ve yabancı turistin memnuniyeti bazında oldukça olumlu sonuçlar bekleniyor.

Dünyanın en ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds’nun İstanbul’daki merkezi ve 21 yıldır İstanbul’da 100’ün, dünyada ise 120’nin üzerinde lokasyona kültür turları organize eden Antonino Turizm, ortaklaşa düzenledikleri “Sezona Merhaba” etkinliğinde İstanbul’un önemli turizm acenteleri ve profesyonellerini bir araya getirdi.

Turizmin durumundan ve Antonina Turizm iş birliğinden oldukça umutlu olduğunu dile getiren Merlin Entertainments Grup Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner, “2018’in ilk 2 ayında İstanbul’a 1.8 milyon yabancı ziyaretçi gelmiş olduğunu görüyoruz. Bu rakam İstanbul’a bugüne kadar gelen en yüksek yabancı ziyaretçi sayısı olarak geçiyor. Bu gelişmeler eğlence sektörünün önce gelen temsilcilerinden Madame Tussauds İstanbul olarak bizi çok umutlandırıyor. 2018 senesi için Madame Tussauds İstanbul olarak toplam ziyaretçi hedefimiz ise 1 milyon ve bu rakamın yarısının yabancı ziyaretçilerden oluşmasını hedefliyoruz” dedi.

BU İŞBİRLİĞİNDEN HERKES MEMNUN OLACAK

Madame Tussauds İstanbul ve Antonina Turizm’in ortak çalışmalarından çok iyi sonuçlar çıkacağını ifade eden Sarper Hilmi Suner, İstanbul turizmine kendi paylarına düşen katkıyı gerçekleştirmenin yollarını ararken karşılarına 21 yıldır kültür turizmi işinin önde gelen firmalarından olan Antonina Turizm çıktığını söyleyerek şöyle konuştu:

“Kendileri ile İstanbul otellerinde büyük bir iş birliği başlatıyoruz. Bu iş birliğinden oteller, acenteler ve yabancı ziyaretçilerin memnuniyeti bazında çok güzel sonuçlar çıkmasını hedefliyoruz. Antonina Turizm aracılığıyla İstanbul’daki otellere avantajlı bilet satışımızın sağlanacağı bu iş birliğini duyurmak ve turizmde son 5 senenin en iyi yazı olacak 2018 sezonunu şimdiden beraberce kutlamak için turizm paydaşları olarak bugün buradayız.”

Turistler için Merlin’den yeni yatırımlar geliyor!