Çırağan Sarayı’nda özel iftar şöleni

Last Updated on 2 Haziran 2018 by Yaşar Çelik

Osmanlı İmparatorluğu’ndan kalma Boğaz üzerindeki tek Saray ve Otel olan Çırağan Palace Kempinski, Ramazan dönemine özel lezzetleri ile şehrin en keyifli iftar yemeklerine davetiye çıkartıyor.

Çırağan Palace Kempinski’nin birinci katında yer alan Tuğra Restoran, Ramazan dönemine özel hazırladığı menüsü ile misafirlerini lezzet şölenine davet ediyor.

Turizm haberleri sitesi Turizm Günlüğü olarak deneyimlediğimiz Tuğra Restoran’ın menüsünde sıcacık ramazan pideleri, geleneksel iftariyelikler, süt bademli mehir çorbası başlangıç lezzetleri arasında yer alırken ara sıcak seçeneklerinde ise etli ve vişneli yaprak sarması, taze naneli kaşık mantısı, patlıcan beğendi, bademli süt kuzu kavurma ve pastırmalı mini paçanga böreği bulunuyor.

Ayrıca Ege fileto levrek ızgara, etli oruk kebabı, ızgara çiftlik piliç şiş gibi ana yemek seçkileri ve yemeğe eşlik edecek Osmanlı şerbetleri gerçek bir iftar ziyafeti sunacak. Açık büfede sunulan baklavalar, Osmanlı lokumları, meyveler ve çerezler, cevizli incir dolması, helva seçenekleri, damla sakızlı fırın sütlaç, keşkül, kazandibi, revani gibi birbirinden leziz tatlıyla dolup taşan tatlı köşesi ise gecenin en enfes ve vazgeçilmez durağı olacak.

Tuğra Restoran’da iftar menüsü Ramazan boyunca, meyve suları, çay, kahve ve KDV dahil kişi başı 350 TL.

LALEDAN RESTORAN’DA AÇIK BÜFE İFTARI

Çırağan Sarayı’nın Türk ve Dünya mutfaklarının özel lezzetlerini sunan muhteşem Boğaz manzaralı Laledan Restoranı’nda Ramazan’a özel hazırlanan geleneksel iftariyelikler masaları donatırken; soğuk mezeler, ara sıcaklar çeşit çeşit salatalar, iftar akşamlarına özel hazırlanan şarküteri ürünleri, peynir çeşitleri, ali nazik, kuzu incik, karides güveç, sebze yahni ile doldurulmuş domates gibi ana yemekler; aşure, zerde, muhallebi, sütlaç, burma kadayıf, keşkül gibi geleneksel tatlılarla dolup taşan açık büfede sunulan envai çeşit lezzet, misafirleri eşsiz bir iftar ziyafetine davet ediyor.

Laledan Restoran’da açık büfe iftar lezzetleri Ramazan boyunca, meyve suları, çay, kahve ve KDV dahil kişi başı 250 TL. (Restoran rezervasyon için 0212 236 73 33)

ÇIRAĞAN SARAYI’NDA ÖZEL İFTAR ETKİNLİKLERİ

İftar yemeklerini prestijli bir ortamda sunmak isteyenler için Çırağan Palace Kempinski, benzersiz etkinlik alanları ve tüm ihtişamıyla en ideal seçenek oluyor. Misafirlerine Saray’ın büyüleyici atmosferi içinde deneyimli ve profesyonel servis ekibi tarafından hizmet edilen eşsiz bir iftar ziyafeti sunmak isteyenler, birbirinden özel konuma ve dekorasyona sahip etkinlik salonlarında veya Saray’ın teras alanında Ramazan etkinlikleri düzenleyebilirler.