Odamigo’nun Mayıs kampanyası seyahat acentelerini kar ettirecek

Odamigo, Mayıs ayı kampanyasını duyurdu.

Last Updated on 18 Mayıs 2018 by Yaşar Çelik

Turizm teknoloji firması olarak seyahat acentelerinin tedarikçiler ve toptancılar ile buluşmasını sağlayan Odamigo Ways & Rooms, duyurduğu Mayıs ayı kampanyasıyla acentelerin daha fazla kar elde etmesine olanak tanıyor.

Odamigo, her acente çalışanına 500 TL kazanma fırsatı sağlıyor! Kampanyadan yararlanmak için Odamigo.com adresi üzerinden ay sonuna dek yapacağınız her 5. otel rezervasyonuna 50 TL olmak üzere toplamda 500 TL kazanabilirsiniz.

 Kampanya koşullarını okumak ve kampanyaya kaydolmak tıklayın

Odamigo Ways & Rooms sayesinde otel rezervasyonlarınızı rahatça yapabilir, uçak ve yurt dışı tren biletlerinizi bol seçenek içerisinden kesebilir ve müşterilerinize en güzel seyahatleri yaşatabilirsiniz.

Acele edin, bu büyük kampanya ile hızlıca kâr edin!

Odamigo Ways & Rooms kampanyalarından ve fırsatlarından haberdar olmak için marketing@odamigo.com adresine danışabilir veya sosyal medyada OdamigoWR hesaplarını takip edebilirsiniz.

Odamigo Hakkında

2011 yılından bu yana Türk seyahat sektörüne turizm-teknoloji alanında hizmet veren Odamigo Ways & Rooms, kurulduğu günden beri acentelerin yanında yol almayı ilke edinmiştir. Sadece TURSAB / KITSAB üyesi seyahat acentelerine hizmet veren, gerçek zamanlı olarak 34’ten fazla tedarikçiden 380.000’den fazla otele, 73’ten fazla ülkenin yerel IATA fiyatlarına ulaşım sunan, Türkiye’de temsilciliği (SIP) olmayan hava yolları ve düşük maliyetli hava yolları (LCC) da dahil olmak üzere 900’den fazla hava yoluna ve 20’den fazla ülkede de tren yoluna erişim imkânı sağlayan Odamigo gerek sistem altyapısı gerekse de anlık canlı desteği ile fark yaratmayı başarmıştır. Detaylı bilgi için www.odamigo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Odamigo acentalara daha çok kazandırıyor