TravelShop Turkey ‘den İstanbul turizmine büyük destek!

TravelShop Turkey
TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender

Last Updated on 8 Mart 2022 by Yaşar Çelik

Son düzenlediği Dubai B2B workshop etkinliğinde büyük bir başarı elde eden TravelShop Turkey, şimdi de İstanbul turizmine oldukça katkısı olabilecek bir etkinliğe daha imza atıyor.

TravelShop Turkey, 11-18 Temmuz tarihleri arasında Hindistan’ın ikinci, dünyanın da 28. büyük zengini olan ünlü ilaç şirketinden 3 bin 500’den fazla kişiyi İstanbul’da ağılayacak.

Bu organizasyonun yaklaşık 4 yıldır çalışmış oldukları bir proje olduğunu belirten TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender; uzun uğraşlar sonucunda anlaştıkları firmanın en başarılı personeline ödül vermek için Türkiye’yi seçtiğini söyledi.

Hindistan’dan İstanbul’a gelecek 3 bin 500’den fazla kişinin konaklamasını, ödül törenini, toplantılarını, İstanbul şehir turlarını organize edeceklerini de ifade eden Murtaza Kalender, organizasyonun detaylarını şöyle aktardı:

TravelShop Türkiye
TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender ile Şirinevler’deki ofislerinde bir ayara geldik.

250 KİŞİLİK DEV KADROYLA HİZMET EDECEKLER

“Temmuz ayında Hindistan’dan getireceğimiz bu 3 bin 500’den fazla kişi 4 gece 5 gün boyunca TravelShop Turkey olarak anlaştığımız Polat Renaissance, Hyatt Regency, Sheraton Ataköy, Wyndham Oldcity, Grand Hyatt, Marriott Şişli ve Grand Cevahir otellerinde konaklayacaklar. Ödül töreni ise Grand Cevahir Otel’de gerçekleşecek. Hepsi bir gün arayla geleceği için gezi turlarını grup şeklinde yapmış olacağız. 3 bin 500’den fazla kişinin arasında 400’ü Hint olmayan uluslararası personeller yer alıyor. Toplam 250 kişiyle böyle bir organizasyona hizmet etmiş olacağız.”

“GÜÇLÜ TECRÜBEYE SAHİBİZ”

2015 yılında 3 bin 500 kişilik bir Avustralya grubu getirmiştik. Bunun 2 bin 800’ü gemiyle geri kalanı da kara yoluyla gelmişti. Yani bu açıdan oldukça güçlü bir tecrübeye sahibiz.”

YURT DIŞI ETKİNLİKLERİNDE 10 PROJE DAHA

TravelShop Turkey olarak bu yıl EMITT Turizm Fuarı’nda 700 tur operatörüyle workshop etkinliği yapacaklarının da haberini veren Kalender, gelecek programlarını ise şöyle anlattı:

“Eylül ayında Vietnam’da Vietnam Turizm Bakanlığı ortaklığında bir etkinliğimiz olacak. Ekim ayında Amasya Turizm İl Müdürlüğü ile ‘Amasya, Tokat, Çorum, Samsun’ illerini tanıtacağız. Aralık ayında Hindistan’ın en büyük turizm fuarı ve workshop etkinliğinin alt yapısını yapacağız. Yurt dışı etkinlikleriyle ilgili elimizde 10 tane daha projemiz var.

“TANITIM EKSİKLİĞİNİ GELECEK SENELERDE AŞARIZ”

Etkinliklerle alakalı yurt dışından güzel feedbackler var. Türkiye’de ise tanıtım ayağımız biraz eksik olsa da 2019-2020 yıllarında bunu aşacağımızı ön görüyorum.”

B2B workshop’lara katılmak isteyen ancak bazı problem yaşayan acente ve turizm firmalarına kendilerinin her türlü desteği vermeye devam edecekleri belirten Kalender, ayrıca tüm sivil toplum kurumlarını, turizm derneklerini etkinliklerine bekledikleri ekledi.