Generali’den üç dakikada Seyahat Sağlık Sigortası

Last Updated on 11 Haziran 2018 by Turizm Günlüğü

Tatil başlangıcından bitişine kadar geçen sürede tatilcilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Generali Sigorta, tatilcileri web ve mobil üzerinden 7/24 ulaşılabilir seyahat sağlık sigortası paketleriyle buluşturuyor.

Türkiye’de 150 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve dünyanın önde gelen sigorta kuruluşlarından Generali Sigorta, 3 dakikada Seyahat Sağlık Sigortası’na ve ek imkânlara sahip olma fırsatı sunuyor.

Yurt dışı seyahatleri sırasında ortaya çıkabilecek hastalık, kaza ve bagaj kaybolması gibi riskleri güvence altına alan seyahat sigortasına ulaşmak artık düşünüldüğünden daha kolay. Yurt dışı seyahatine çıkan tatilciler, Generali Sigorta’nın online kullanıcılardan alınan geri bildirimlere göre hazırlandığı generali.com.tr ara yüzünü ister bilgisayardan ister mobil telefonlardan kullanarak yalnızca 3 dakikada sahip olabiliyor.

EK AVANTAJ İMKANI

Seyahat süresince tatilcilerin yanlarında bulunması gereken Seyahatim Güvende Sağlık poliçesi, kaza veya hastalık sonucu ayakta/hastanede yatarak tedavi masraflarını ve ani bir rahatsızlık/kaza nedeniyle ortaya çıkan hayati tehlikenin bulunduğu durumları kapsıyor ve limitler dâhilinde tatilcileri güvence altına alıyor. Türk vatandaşlarının vize uygulamasına tabi tutulduğu ülkeler tarafından, başvuru dokümanlarında zorunlu talep edilen yurtdışı seyahat sigortasını Generali’den alan sigortalılar, zorunlu tutulan asgari 30 bin euroluk sağlık teminatının yanında birçok ek avantaja da sahip oluyor.

30 DAKİKALIK KONUŞMA PAKETİ

“Vize Paket” ve “Kapsamlı Paket” olarak 2 farklı alternatif ile sunulan Seyahatim Güvende Sağlık Sigortası ürünleri, vize başvurusunda zorunlu tutulan asgari teminatları karşılıyor ve artı ek hizmetler sunuyor. “Kapsamlı Paket” tercih eden tatilciler, ek hizmetlerin yanı sıra Turkcell hat sahiplerine özel “yurtdışında geçerli 30 dakikalık konuşma paketi” hizmetine de sahip oluyor.