SKYHUB ile yoğun iş temposuna tatlı bir mola

SKYHUB'ın etkinliğine katılan tüm misafirler toplu fotoğraf çekildi.

Last Updated on 2 Ağustos 2023 by Turizm Günlüğü

Dünyanın en büyük 20 turizm şirketi arasında olan, Japonya merkezli H.I.S Travel bünyesindeki SKYHUB, hem FIFA 2018 Dünya Kupası turnuvasında oynanan Japonya-Polonya maçını birlikte izlemek hem de yoğun iş temposuna keyifli bir mola vermek için dün akşam Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de iş ortaklarıyla buluştu.

SKYHUB Outbound Yurtdışı Turlar Grup Departmanı Müdürü Orhan Durmuş’un ev sahipliğinde son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinliğe H.I.S Travel Türkiye Ofisinden Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Denizli ve Bilet Müdürü Gökhan Ekren, Türk Hava Yolları Pazarlama Uzmanı Bilal Gurbetçi, Qatar Airways Satış Yetkilisi Ayşegül Kara, Setur’dan Yurtdışı Turlar Yöneticisi Kerem Gürsoy, Jolly Tur Yurt Dışı Münferit Operasyonlar Müdürü Aytek Sezgin, Kore Turizm Ofisi’nden Dr. Jeasang Lee ve Erkan Aslantaş, Dünya Değişmeden seyahat acentasının sahibi Tulga Ozan ve Ece Orer, Bluechip’ten Proje Yöneticisi Emre Kırmızıtaş, Uzakrota.com Kurucu CEO’su Gökhan Erdoğan ve Proje Müdürü Mert Ödemiş, Turizmgunlugu.com’dan Yaşar Çelik ve Göksal Serdar, Sade Turizm ortaklarından Deniz Erdoğan ve Samet Kahraman, Antur’dan Duygu Sam, Tatil.com’dan Yücel Çakır ile Kamp Ateşi Turizm sahibi Merih Çopur katıldı.

SKYHUB Outbound Yurtdışı Turlar Grup Departmanı Müdürü Orhan Durmuş.

KEYİFLİ VE DOSTANE BİR BULUŞMA

SKYHUB Outbound Yurtdışı Turlar Grup Departmanı Müdürü Orhan Durmuş, Japon şirketi olarak hem FIFA 2018 Dünya Kupası turnuvasındaki Japonya-Polonya maçını birlikte izlemek hem de yoğun iş temposuna tatlı bir mola vererek partnerleriyle buluşmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Yıl içerisinde iş yoğunluğundan dolayı iş ortaklarımızla çok fazla bir araya gelemiyoruz. Japonya-Polonya maçı vesilesiyle hem bir araya gelip sohbet etmek, hem maçı birlikte izleyip keyifli vakit geçirmek, hem de önümüzdeki işleri konuşmak için dostça bir buluşma oldu. Etkinliğimiz boyunca siz değerli dostlarımızla birlikte olmanın gücüyle gururlandık. Sizlerle fikirlerimizi paylaşmanın, geleceğe yönelik planlarımızı değerlendirmenin mutluluğu içerindeyiz. Sizin gibi güzel dostların güveni ile gelişerek büyümeye devam edeceğiz. Etkinliğimize katılan tüm hava yolu şirketi yetkililerine, acentalarımıza, Kore Turizm Ofisi’ne ve turizm basınından arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

SKY HUB etkinliğine katılan misafirler Japonya-Polonya maçını izledi.

ÇEKİLİŞLE BİR ÇOK HEDİYE SAHİPLERİNİ BULURKEN, MAÇ SKORUNU DOĞRU TAHMİN EDEN BİR KATILIMCIYA DA 3 GECE 4 GÜN ZAGREB TURU HEDİYE EDİLDİ

Bu arada 2018 FIFA Dünya Kupası H Grubu maçında Japonya’nın Polonya’ya 1-0 yenilmesine rağmen, 4 puan, averaj ve sarı kart sayısıyla 2. olarak son 16 turuna yükselmesi de SKYHUB Group etkinliğine katılan misafirler tarafından sevinçle karşılandı. Maçın sonucunu doğru tahmin eden bir acenta yetkilisine 3 gece 4 günlük Zagreb turu hediye edilirken yapılan çekilişler sonucunda ise Kore Hava Yolları sponsorluğunda Japonya’ya gidiş-dönüş uçak bileti, ve daha birçok sürpriz hediye sahiplerini buldu.

H.I.S Travel Türkiye Ofisinden Gökhan Ekren, Ayşegül Denizli ve SKYHUB Outbound Yurtdışı Turlar Grup Departmanı Müdürü Orhan Durmuş

SKYHUB; yeni ve ekonomik yurt dışı paketleriyle acentelerin önünü açıyor!

SKYHUB: Yurtdışı gruplarınızda acentaların kaliteli, güvenilir ve global çözüm ortağı