DoubleTree by Hilton Gaziantep kapılarını açtı

DoubleTree by Hilton Gaziantep.

Last Updated on 12 Eylül 2018 by Göksal Serdar

DoubleTree by Hilton Gaziantep, kapılarını açarak, misafirlerine şehrin zengin tarihine, çağdaş Türk mutfağına ve 480 m²’den fazla toplantı ve etkinlik alanına kolay erişim imkanı sunuyor. 106 odalı otel, Hilton’un 14 markasından büyüyen profiliyle dikkatleri üzerine çeken DoubleTree by Hilton imzalı.

Otel, bundan yıllar önce Doğu ile Batı’nın ticaretinin sağlandığı İpek Yolu’nun üzerinde, Gaziantep’te yerini alıyor. DoubleTree by Hilton misafirlerini şehrin eşsiz kültürü ve yine eşi benzeri olmayan mutfak zenginliği ve gelenekselleşen kurabiyesi ile karşılıyor. Geçtiğimiz aylarda UNESCO Gastronomi Şehirleri arasına giren Gaziantep, bu iddiasını tüm dünyaya kanıtladı. Misafirlerinin damaklarına hitap etmesinin yanı sıra tarihi doyuma ulaştıracak Zeugma Mozaik Müzesi de dünyanın ikinci büyük mozaik müzesi olma özelliği ile gözlere de hitap etmeyi amaçlıyor.

Gaziantep mutfağının eşsiz lezzetleri ise sabah kahvaltısından itibaren misafirlerin tercihine sunuluyor. Panaromik İpek Yolu manzaralı A La Carte Restoran’da misafirler şehrin imza niteliğindeki lezzetlerini deneyimleyebiliyor. Sakinlik ve dinginlik arayan misafirler ise Lobby Lounge’da sağlıklı atıştırmalıklar eşliğinde dinlenebilmenin keyfine varıyor.

Şehrin yorgunluğunu ev konforundaki odalarda çıkarın

DoubleTree by Hilton’un sıcak karşılamasının ardından misafirler Presidential Suit başta olmak üzere ev konforlunda tasarlanmış 106 odanın herhangi birinde şehrin eşsiz manzarasının keyfini çıkarıyor. Odaların her biri şehir manzarasına, göze hitap eden dekoratif tavanlara, altın kaplamalı banyo içerisinde bulunan Swarowski taşlarla donatılmış lavaboya sahip. Dileyen misafirler uzun iş toplantıları öncesinde 24 saat açık fitness merkezinde enerji depolayabilir.

Hem turiste hem iş adamına uygun

200 kişi kapasiteli toplantı odaları, DoubleTree By Hilton’u bir buluşma noktası haline getiriyor. Şirket toplantıları ve davetler için geniş ve rahat bir toplantı alanı sunan otel, iş seyatlarinin de aranan lokasyonu olmayı hedefliyor.

DoubleTree By Hilton otelinin Genel Müdürü Mustafa Balçık, Gaziantep’e DoubleTree by Hilton markasının gelmesinden oldukça memnun. “Türkiye popüler bir tatil beldesi olma yolunda ilerliyor. 2017’nin ilk 10 ayı içerisinde 29 milyon turist ağırlayan bir ülke olarak, kendi potansiyelimizi ünlü servis anlayışımız aracılığı ile tüm dünyaya göstermeliyiz” diyor.

DoubleTree by Hilton Gaziantep, Hilton’un 14 seçkin otel markası için tasarlanmış ödüllü misafir sadakat programı olan Hilton Honors’un bir parçası. Doğrudan Hilton aracılığıyla rezervasyon yapan üyeler, üyelerin rezervasyon yapmak için neredeyse tüm Puan ve para kombinasyonlarından seçim yapmalarını sağlayan esnek bir ödeme sistemi sunuyor. Misafirler başka hiçbir yerde bulamayacağı özel üye indirimi, ücretsiz standart Wi-Fi kullanımı ve Hilton Honors mobil uygulaması dâhil olmak üzere Hilton’un geniş fırsatlarından anında yararlanmaya başlayabilir.