BW Plus The President Hotel & BW Citadel Hotel’in Satış Müdürü

BW Plus The President Hotel & BW Citadel Hotel’in Satış Müdürü Tülay Akar Yılmaz

Last Updated on 16 Ekim 2018 by Turizm Günlüğü

İstanbul’un kalbinde yer alan BW Plus The President Hotel & BW Citadel Hotellerinin Satış Müdürlüğü’ne Tülay Akar Yılmaz atandı.

18 yıldır turizm sektöründe olan Tülay Akar Yılmaz’ın, Artaş Grubu Turizm Yatırımları ailesi ile tanışması, İstanbul Üniversitesi Konaklama İşletmeciliği Bölümünde öğrenim gördüğü yıllara uzanıyor. Stajyer olarak ilk adımını attığı BW Plus The President Hotel’e, çeşitli otellerde farklı deneyimler kazandıktan sonra, 2007 yılı itibariyle geri dönüş yaptı. Dil eğitimine önem veren Tülay Akar Yılmaz, çalıştığı dönemde yetkin bir şekilde kullandığı yabancı dillere İngilizceden sonra İspanyolcayı da ekledi.

Başarılı bir yıl geçirdiklerini “Otellerimizde, 2018 yılı Ocak ayı itibari ile doluluklar oldukça yoğun geçti. Bu yıl yerli misafirlerimizin yanı sıra, Cezayir, İspanya, Arjantin, Güney Afrika, Romanya başta olmak üzere birçok ülkeden misafirlerimizi ağırladık. Yılın kalan son iki ayında, münferit ve grup taleplerini almaya devam ediyoruz. Aynı zamanda, 2019 yılına ilişkin rezervasyon geliyor ve gelecek yılın bu yıldan daha yoğun olacağını öngörüyoruz” şeklinde aktaran Tülay Akar Yılmaz, Otellerde misafir memnuniyetinin birinci sırada geldiğini ise şöyle ifade etti:

Misafir memnuniyeti birinci sırada

“Tarihi İstanbul’un kalbinde yer alan Best Western Plus The President Hotel ve Best Western Citadel Hotellerimiz için ilk ilke her zaman misafir memnuniyetinden yana olmuştur. Farklı kanallardan almış olduğumuz yorumlarda, misafir memnuniyeti politikamızın ne kadar doğru ilerlediğinin bir göstergesidir. Farklı kategorilerde, BW Plus The President Hotelimizde 201 odamız ve BW Citadel Hotelimizde 32 odamız bulunuyor. Misafirlerimiz, her iki tesisimizde bulunan Marmara Denizi manzaralı restoranlarımızda, dünya mutfağından eşsiz lezzetleri tatmaktadırlar. BW Plus The President Hotelimiz Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen Yeşil Yıldız belgesini İstanbul’da alan ilk, Türkiye’de alan ikinci otel oldu. BW Citadel Hotelimiz de, Gold Greening Hotel sertifikasını aldı.”