Yılbaşı tatili için vizesiz 6 güzel şehir

İstanbul'un en iyi Yılbaşı Oteli; Hyatt Regency İstanbul Ataköy
İstanbul'un en iyi Yılbaşı Oteli; Hyatt Regency İstanbul Ataköy

Last Updated on 19 Aralık 2019 by Turizm Günlüğü

İşte yılbaşında hem bütçenizi sarsmayacak, hemde vize ile uğraşmadan sadece pasaportunuz ve sevdiğiniz biri ile gitmek isteyeceğiniz 6 yurt dışı seyahat rotası.

Tatil planı yaparken en zor olan kısmı her zaman vizedir. Vizeniz yoksa zaten bakacağınız ülkeler bellidir. Eskiden vizesiz yerler sanki hep dünyanın en ücra köşeleri gibi gelirdi. Ama tur şirketleri ve seyahat severler sayesinde artık öyle olmadığını biliyoruz. Bizde bu yılbaşında size ekstra 500 TL vize masrafından kurtarmak için 6 vizesiz seyahat rotası seçtik. Seçtiğimiz turları size daha uygun bir bütçe ile sunmak içinde size özel bir teklif hazırladık. Tur Andiamo’un web sitesinden seçeceğiniz turlarda yüzde 5 indirim de bizden!

Rezervasyonunuzu Tur Andiamo‘un web sitesi üzerinden ya da 0212 212 30 30 nolu telefondan yapabilirsiniz.

İndirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken aşağıdaki turlardan birini seçmek ve rezervasyon sırasında Turizm Günlüğü’nün yüzde 5’lik indirim fırsatından yararlanmak istediğinizi belirtmek kalıyor.

İşte vize ile uğraşmadan gitmek isteyeceğiniz 6 yurt dışı seyahat rotası.

İNDİRİMLİ BUDVA REZERVASYONU İÇİN TIKLAYIN

1) YILBAŞINDA TÜRK HAVAYOLLARI İLE VİZESİZ BUDVA (30 Aralık 2018 KALKIŞLI)
Süre: 3 Gece 4 Gün
Yer: KARADAĞ – MONTENEGRO – CRNA GORA
Fiyat: 399 Euro
BUDVA REZERVASYONU VE TUR DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Budva bu yılbaşında sizi bekliyor!

Önemli turizm bölgelerinden Karadağ’ın plajları ile ünlü Budva’sı bu yılbaşında sizi bekliyor! Karadağ’ın Miami’si olarak da adlandırılan bu şehir hareketli gece yaşamı ve tarihi dokusu ile kendisine hayran bırakacak. Eski ve yeni şehriyle sizi kucaklamaya hazır olan Budva’da Tur Andiamo’nun hazırladığı tur programıyla eşsiz bir yılbaşı heyecanı yaşayabilirsiniz. Türk Havayolları Tarifeli Seferleri ile 3 Gece 4 Gün gerçekleşecek olan tur programının birinci günü İstanbul’dan Podgorica’ya hareket edilerek başlıyor.

İNDİRİMLİ MOLDOVA & UKRAYNA REZERVASYONU İÇİN TIKLAYIN

2) MOLDOVA & UKRAYNA YILBAŞI (28 Aralık 2018 KALKIŞLI)
Süre: 4 Gece 5 Gün
Yer: Odessa (1) & Kişinev (3)
Fiyat: 349 Euro
MOLDOVA&UKRAYNA REZERVASYONU VE TUR DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Karadeniz’in İbiza’sı Odessa

Özellikle gece hayatı ile ünlü olan Ukrayna ve oldukça misafirperver ve arkadaş canlısı olan Moldova’yı yılbaşı rotanıza eklediyseniz o halde kaçırılmayacak bir tura katılmayı artık düşünebilirsiniz. Ukrayna Havayolları ile 4 Gece 5 Günlük yapılacak turun ilk günü Odessa’ya varışla başlıyor. Günümüzde Karadeniz’in İbiza’sı olarak adlandırılan ve Ukrayna’nın üçüncü büyük kenti olan Odessa, Ruslar’dan kalan tarihi binaları ve şehir yapısı, yemyeşil sokakları, geniş parkları ve sahil şeridiyle, sadece Karadeniz’in değil, Doğu Avrupa’nın da en güzel şehirlerinden biri.

YÜZDE 5 İNDİRİMLİ ÜSKÜP – OHRİD – TETOVO (KALKANDELEN) – ÜSKÜP REZERVASYONU İÇİN TIKLAYIN

3) YILBAŞINDA MAKEDON RÜYASI (29 Aralık 2018 KALKIŞLI)
Süre: 4 Gece 5 Gün
Yer: ÜSKÜP – OHRİD (2) – TETOVO (KALKANDELEN) – ÜSKÜP (2)
Fiyat: 299 Euro
MAKEDON RÜYASI REZERVASYONU VE TUR DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

UNESCO Dünya Mirasları listesinde yer alan kent Ohrid

Balkan turu maceranız da es geçemeyeceğiniz bir destinasyon olan Makedonya tarihi geçmişi ile adeta Anadolu’dan bir kesit gibi… İşte Arnavutluk, Kosova, Sırbistan, Bulgaristan ve Yunanistan arasında sıkışmış bu ülkede tarihi bir yılbaşı geçirebilirsiniz. Nasıl mı? İşte yanıtı: Pegasus Havayolları ile 4 gece 5 gün düzenlenecek olan turun birinci gününde Üsküp’e indikten sonra ilk durağınız yerel adıyla Tetovo, Osmanlı döneminde kullanılan adıyla Kalkandelen olacak. 1438 yılında inşa edilmiş, güzelliği dillere destan olan Alaca Cami’yi ziyaret edip rotayı Ohrid’e doğru kırıyorsunuz.

KIEV REZERVASYONU İÇİN TIKLAYIN

4) TÜRK HAVAYOLLARI İLE KIEV YILBAŞI TURU (29 ARALIK 2018 KALKIŞLI)
Süre: 3 Gece 4 Gün
Yer: Kiev (3)
Fiyat: 429 EUR
KIEV REZERVASYONU VE TUR DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Katedraller şehri Kiev

2019’u Katedraller şehri Kiev’de karşılamak istiyorsanız eğer Türk Hava Yolları ile 3 gece 4 gün düzenlenecek olan bu turu kaçırmayın diyoruz! İlk gün Kiev panoramik şehir turunda Vladimirskaya Caddesi, Opera Binası, Bale Binası ve Altın Kapı ile Ayasofya meydanını görecek ardından dostluk tepesinde fotoğraf çekimi için kısa bir mola vereceksiniz. İkinci günü dilerseniz serbest zamanla geçirebilir ya da 2. Dünya Savaşı Müzesi ve Anavatan Heykeli Turuna katılmayı tercih edebilirsiniz. Üçüncü gün ise Pechersk Lavra Manastırı ve Mikro Minyatür Müzesi Turu ile birlikte akşam Caribbean Club Yılbaşı özel programı var!

LVIV REZERVASYONU İÇİN TIKLAYIN

5) YILBAŞI DÖNEMİ LVIV TURU (29 Aralık 2018 KALKIŞLI)
Süre: 3 gece 4 gün
Yer: LVİV
Fiyat: 449 €
LVIV REZERVASYONU VE TUR DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Ukrayna’nın turistik şehri Lviv

Gece hayatının yanı sıra coğrafi güzelliklerinin de yabana atılamayacak derecede önemli bir ülke olan Ukrayna’nın turistik şehri Lviv, II. Dünya Savaşı’nda zarar görmemiş ender şehirlerinden biri. Trafiğe kapalı meydan ve caddeleri ile UNESCO listesinde yer almayı başaran bu şehirde unutulmayacak bir yılbaşı geçirebilirsiniz. Türk Hava Yolları ile 3 gece 4 gün düzenlenecek olan turun birinci günü Opera Binası, Ünlü Maria Zankovetska Tiyatro Binası, Svobada Meydanı, Poltva Nehri, en eski katedral ve kiliselerin bulunduğu Eski Şehir Meydanı gezilecek.

BELGRAD REZERVASYONU İÇİN TIKLAYIN

6) YILBAŞINDA TÜRK HAVAYOLLARI İLE BELGRAD TURU – BEYAZ ŞEHİR (30 Aralık 2018 KALKIŞLI)
Süre: 3 Gece
Yer: BELGRAD
Fiyat: 399 €
BELGRAD REZERVASYONU VE TUR DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Yılbaşında olmak isteyeceğiniz gece hayatıyla ünlü şehir: Belgrad

Tuna ve Sava nehirlerinin birleştiği platoda yer alan Belgrad; Kalemegdan (Kale Meydanı), Mora Fatihi Damat Ali Paşa Türbesi, Mehmet Paşa (Sokullu Mehmet Paşa) Çeşmesi, Belgrad galibi heykeli, Fikirbayır, Stambol (İstanbul) Kapısı, Askeri Müze, Saat Kapı ve Müzesi, Nebojsa Kulesi, Bayraklı Camii, Osmanlı’ya karşı isyanı başlatan yer olan Çukurçeşme, meşhur kafe ve dükkanlarıyla ünlü Knez Mihalijova sokağı, Skadarlija sokağı, St.Sava Kilisesi, Cumhuriyet Meydanı ile size farklı bir yılbaşı geçirme fırsatı sunuyor.