Çinli Wanda yeni otel markası Wanda Moments’i duyurdu

Last Updated on 24 Aralık 2018 by Turizm Günlüğü

Çinli otel grubu Wanda’nın orta ölçekli müşteri kitlesine hitap edecek yeni otel markası Wanda Moments’in ilk oteli hizmete girdi.

Wanda Moments’le birlikte; Wanda şemsiyesi altında hizmet veren mevcut Wanda Reign, Wanda Vista, Wanda Realm ve Wanda Jin markalarına beşinci marka da eklenmiş oldu.

5 YIL BOYUNCA 700 WANDA MOMENTS TESİSİ AÇACAKLAR

Wanda Grubu yönetimi, çiçeği burnunda yeni markaları Wanda Moments’ı hızla büyütmeyi planlıyor. Wanda Hotels & Resorts Başkanı Dr. Ning Qifeng, grubun önümüzdeki beş yıl boyunca Çin’de yaklaşık 700 Wanda Moments tesisi açmayı planladıklarını belirterek şu bilgileri verdi:

Wanda Vista

4 TEMEL DEĞER: TATLI, SOSYAL, STİL VE AKILLI

“Wanda Moments marka konseptimizle dört temel değere odaklandık. Tatlı, sosyal, stil ve akıllı. Yeni markamız, misafirlerine sanat, kültür, moda ve dijital teknolojilerde en iyisini sağlayan bir yaşam tarzı sunup, onlara eşsiz deneyimler yaşatacak.”

WANDA CLUB ÜYELERİNİ SEVİNDİRECEK

Wanda Hotels & Resorts Satış ve Pazarlama Bölümü Genel Müdür Yardımcısı Adeline Yong, Wanda Club üyeleri programında bir dizi iyileştirme yaptıklarını açıkladı. Üyelerin artık biriktirdikleri puanları otellerin restoran ve odalarında kullanabileceğini hatırlatan Yong, “Üyelik seviyeleri, üyelere seviyelerine göre farklı avantajlar ve avantajlar sunan dört mavi, gümüş, altın ve platin seviyesiyle genişletildi. Puanlar ayrıca Çin’deki Wanda sinemalarında otel odaları, uçaklar ve sinema biletleri için de kullanılabilir” diye ekledi.