Kırgızistan’ın en uzun oteli için imzalar atıldı

Last Updated on 27 Aralık 2018 by Turizm Günlüğü

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’daki yatırımlarına Sheraton Bishkek Hotel ile devam ediyor. Türk yatırımcı, Bişkek’teki otelini 2019 yılının ilk yarısında faaliyete geçireceğini duyurdu.

Bünyesinde bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini barındıran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu; Kırgızistan’daki yatırımlarına Sheraton Bishkek Hotel ile devam edeceğini açıkladı.

AÇILIŞ 2019’UN İLK YARISINDA

Kırgızistan’daki yatırımlarına 2012 yılında başlayan, 2013 yılında ülkenin ilk ve en büyük AVM’si BishkekPark AVM ve BishkekPark Residence projelerini hayata geçiren Mıstaçoğlu Şirketler Grubu; dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma sonrasında Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor.

KIRGIZİSTAN’IN EN YÜKSEK BİNASI OLACAK

Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te bulunan Sheraton Bishkek Hotel, iş dünyasının kalbi Kievskaya Caddesi’nde yer alan Kırgızistan’ın ilk ve en büyük alışveriş merkezi BishkekPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin üstünde 22 katlı yapısı ile Kırgızistan’ın en yüksek binası olma özelliğini taşıyor.

183 ODA KAPASİTELİ

Toplam 17 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip Sheraton Bishkek Hotel standart, superior, süit ve kral dairesi seçenekleri ile toplam 183 oda ile hizmet verecek.