TÜRES’ten OTSAD’a ortak komisyon önerisi

Last Updated on 28 Ocak 2019 by Turizm Günlüğü

OTSAD Başkanı Hüseyin Kırk ve OTSAD Başkan Yardımcısı Sabahattin Kurt, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl’ü ziyaret ettiler. Ramazan Bingöl, OTSAD yönetimine ortak komisyon kurma teklifinde bulundu. İşte ziyarete ilişkin detaylar…

Ortadoğu turizm pazarının önde gelen derneği Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acentaları Derneği (OTSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kırk ve Başkan Yardımcısı Sabahattin Kurt ile birlikte Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl’ü ziyaret ettiler.

OTSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kırk, Ortadoğu turizm pazarı hakkında genel ve istatistiki bilgilere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MIDDLE EAST TURKEY, TÜRKİYE’NİN TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMA

OTSAD’ın desteklediği Ortadoğu turizm pazarının ilk sektör dergisi olacak olan MIDDLE EAST TURKEY dergisi hakkında TÜRES Başkanı Ramazan Bingöl’e bilgiler veren Hüseyin Kırk; hep birlikte İstanbul ve Türkiye’yi turizm markası yapmak için ortak çalışmalar yürütülmesi gerektiğini söyledi.

OTSAD Başkan Yardımcısı Sabahattin Kurt da, Ortadoğu turizm pazarındaki daralmaya dikkat çekerek; tanıtımlara tüm turizm paydaşlarının katılım yapması gerektiğini söyledi.

RAMAZAN BİNGÖL: OTSAD, TÜRKİYE’NİN ORTADOĞU’YA AÇILAN KAPISI

TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl, OTSAD ve TÜRES’in kardeş dernekler olduğunu belirterek OTSAD’ın Türkiye’nin Ortadoğu’ya açılan kapısı olduğunu ifade etti.

MIDDLE EAST TURKEY DERGİSİ’nin sektöre ciddi katkıda bulunacağını belirten Bingöl; bundan sonra OTSAD’ın tüm organizasyonlarında yer almak istediklerini söyledi. Bingöl, son olarak Ortadoğu turizm paydaşları ile birlikte bir elit komisyon kurulmasını teklif ederek her ay başkanlar toplantısı yapılıp sorunların masaya yatırılmasını talep etti.

Görüşme sonunda OTSAD Genel Başkanı Hüseyin Kırk, en kısa zamanda Ortadoğu turizm pazarının önde gelen isimleriyle bir araya gelip bir eylem planı oluşturacaklarını dile getirdi.