Corendon Airlines Antalya çıkışlı uçuşlarını tanıttı

Last Updated on 14 Şubat 2019 by Turizm Günlüğü

2019 yılına başarılı bir giriş yapan Corendon Turizm Grubu, 2019 planlarını aktarmak ve Corendon Airlines’ın Antalya çıkışlı uçuşlarını tanıtmak üzere acenteleriyle buluştu.

2018 sezonunun ardından hedeflerini büyüttüklerini söyleyen Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer; 2019’da toplamda 750 bin turiste ulaşmayı filo kapasitelerini yüzde 50 büyüterek toplam yolcu sayısını 4 milyona çıkarmayı ve bununla birlikte operasyonlarında destinasyon sayılarını daha da arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer

70 acenteden 130 turizm profesyonelinin katıldığı yemekte, Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, “Başarıyla kapattığımız 2018 sezonunun ardından hedeflerimizi büyüttük. Hollanda ve Belçika’da kendi tur operatörümüz ile yaptığımız operasyonlarımızla Türkiye destinasyonunda yüzde 51 ile pazar lideriyiz. Bu sene Amsterdam’da base edeceğimiz uçak sayısını 6’ya çıkararak operasyonumuzu büyütmeyi ve Türkiye dışındaki diğer 20 destinasyonumuz ile birlikte 2019’da toplamda 750 bin turiste ulaşmayı hedefliyoruz” diyerek grup şirketlerinden Corendon Airlines’ın hedefleri için ise şu açıklamaları yaptı:

Corendon Turizm Grubu, Antalya çıkışlı uçuşlarını tanıtmak üzere acenteleriyle özel bir yemekte bir araya geldi.

2019 HEDEFLERİ BÜYÜK

“2019 senesinde filomuzu yüzde 50 büyüterek toplam yolcu sayımızı 4 milyona çıkarmayı hedefliyoruz. Hem base hem de ulaştığımız destinasyon sayısını arttırarak 2019’da da başta Almanya olmak üzere birçok ülkeden Antalya, İzmir, Mısır, İspanya, Yunanistan gibi turistik destinasyonlara düzenleyeceğimiz uçuşlar ile büyümeye devam edeceğiz. Özellikle 5 yıldır düzenli bir kapasite artışı ile yerimizi sağlamlaştırdığımız Almanya pazarındaki payımızı büyütmek için girişimlerimiz devam ediyor. Köln’den sonra Münster ve Nürnberg’e de uçaklarımızı base ederek bu pazardaki ciddi oyuncular arasında kendimize yer ediniyoruz. Bu akşam da burada Akdeniz Bölgesi turizmcilerine başta Almanya olmak üzere Rusya ve Polonya gibi ülkelerden Antalya ve Gazipaşa’ya düzenlediğimiz uçuşlarımız hakkında bilgi vermek amacıyla toplandık. Acentelerimizin ilgisinden çok memnun kaldık. Onların da desteğiyle güzel bir sezon geçireceğimizi öngörüyoruz.”

Yıldıray Karaer’in konuşmasının ardından yapılan çekilişle bir şanslı kişiye Corendon Havayolları Antalya-Almanya gidiş dönüş uçak bileti, bir şanslı kişiye ise Corendon Village Hotel Amsterdam’da iki gece konaklama hediye edildi.

Corendon Airlines’ın Antalya’ya gerçekleştireceği direkt uçuşların biletleri, Türkiye’deki seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin yanı sıra www.corendonairlines.com üzerinden satışa sunuluyor.

İşte Corendon Airlines’ın Nisan 2019 – Ekim 2019 tarihleri arasında Türkiye’ye gerçekleştireceği uçuşlar:

Almanya – Antalya

Dresden : Pazartesi, Perşembe, Cumartesi
Düsseldorf : Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar
Erfurt : Pazartesi, Perşembe
Friedrichshafen : Çarşamba, Pazar
Karlsruhe/Baden : Salı, Cumartesi
Köln-Bonn : Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar
Leipzig : Çarşamba, Cuma, Cumartesi
Hannover : Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar
Hamburg : Salı, Perşembe, Cumartesi
Memmingen : Pazartesi, Cuma
Nürnberg : Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar
Paderborn : Pazartesi, Perşembe, Cuma, Cumartesi
Stuttgart : Çarşamba, Pazar
Berlin Tegel : Salı, Perşembe, Pazar

Polonya – Antalya

Katoviçe : Çarşamba, Cumartesi
Poznan: Çarşamba
Varşova: Çarşamba, Cumartesi

Rusya – Antalya

Yekaterinburg: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar

Almanya – Alanya (Gazipaşa)

Köln: Çarşamba
Frankfurt: Çarşamba
Münih: Cuma
Leipzig: Cuma