MICE firmalarının programlarına renk katacak yeni mekan: Baraka Köyü

Last Updated on 14 Mart 2022 by Yaşar Çelik

İstanbul’un doğayla iç içe olan çok az sayıdaki mekanları arasında yer alan Baraka Köyü, şehrin stresinden kaçmak isteyenlerin yanı sıra MICE firmalarının etkinlik programlarını zenginleştirmek ve renk katmak için en gözde adreslerinden biri olmaya aday! Peki, nasıl mı?

Şöyle ki, Paşamandıra mevkiinde Riva Deresi kenarında 10 dönüm arsa üzerine konumlanmış bu yaşam tesisi; 180 metrekarelik restoranı, 16 adet aile ve gruplar için peyzajla birbirinden ayrılmış mini bahçeli özel alanları, 140 metrekarelik otantik ve organik pazar alanı, dere kenarında açık hava sahnesi, çocuklara özel oyun alanları, kütüphane ve deneyim atölyeleriyle aradığınız hizmetleri bir arada sunuyor.

“SÜRDÜRÜLEBİLİR, FARKLI VE KALICI OLACAĞIZ”

1980 ve 90’ların nostalji esintilerinin hakim olduğu Baraka Köyü’ne gelen misafirler; bölgenin normal standartlarından farklı olarak 20.30-22.30 arası sadece Yeşilçam filmlerinin oynadığı açık hava sineması, Karadeniz sularına kadar açılan tekne gezintileri, deniz bisikleti, el işi atölyeleri, binicilik, çocuklara özel küçük oyun alanları (çocuk bakıcısı ve palyaço eşliğinde), ‘kendin pişir kendin ye’ mekanı olmaktan ziyade alakart servisi gibi birçok hizmetle karşılaşacaklarını dile getiren Baraka Grup Pazarlama ve İhracat Müdürü Atalay Arıcıoğlu, ACE of M.I.C.E. Fuarı’nda bir araya geldikleri MICE firmaları için şunları söylüyor:

Baraka Grup Pazarlama ve İhracat Müdürü Atalay Arıcıoğlu

“Bu fuarda amacımız hafta içi / hafta sonu fark etmeksizin hem sosyal aktiviteler hem motivasyon piknikleri hem de promosyon organizasyonlarında MICE firmalarının, Bakara Köyü’nü tercih etmelerini sağlamak. Ayrıca uzun yıllar boyunca turizmin içinde edindiğimiz deneyimlerimizle mekanımızı sürdürülebilir hale getirip farklı ve kalıcı olmak istiyoruz.

3 BİN KİŞİLİK KAPASİTE

Baraka Köyü’nde yer alan kapalı mekanımızda 120, dış mekanımızda ‘konser ve benzer organizasyonlar dahil olduğunda’ yaklaşık 3 bin kişilik bir kapasiteye sahibiz. Oturma düzeninde yaz aylarında 400-500 kişiye kadar ağırlama şansımız oluyor. En çok misafirlerimiz Beylikdüzü ve Pendik tarafından geliyor. Misafirlerimiz için keyifli bir konsept sunduğumuzu düşünüyoruz.”

BARAKA KÖYÜ ‘NÜN TERCİH EDİLMESİNİN NEDENLERİ

‘Nasıl bir yerde vakit geçirmek istediğinizi’ düşünerek tasarlanmış bu mekanın müdavimi olanların Baraka Köyü’nü tercih etme sebepleri ise şöyle:

– Geniş çimenlik alanı, iskele ve kamelyalar.
– Eşsiz lezzetlerle dolu alakart mutfak / enfes bir köy kahvaltısı.
– Çocuklar için özel oyun alanı ve bakıcısı.
– Tavuk, at, kedi ve köpek gibi birçok hayvan.
– Doğal ürünlerin satıldığı baraka pazarı.
– Açık hava sineması.
– Baraka kütüphanesi.
– Sorunsuz park alanı.

Çocuklara özel hizmetler
– Atlı tur.
– Çuval yarışları.
– Yumurta yarışları.
– Çocuklara özel survivor yarışması.
– Futbol, voleybol ve diğer top oyunları.
– Çocuklar için tasarım atölyeleri: Çikolata, Saksı, Makarna, Turşu, Cam, Ritim.

İletişim Bilgileri:

0545 768 81 24 / 0533 361 98 83
barakakoyu@gmail.com
Paşamandıra Mh. Demirkapı Cd. NO:21/2
RİVA/BEYKOZ/İSTANBUL