Skalion Hotel & Spa ITB Berlin’de müşteri portföyünü genişletti

Last Updated on 15 Mart 2019 by Yaşar Çelik

Her sene ITB Berlin Fuarı’na ziyaretçi olarak katılım gösteren Skalion Hotel & Spa; bu yıl da geleneği bozmadı. ITB Berlin 2019 Fuarı’na Skalion Hotel & Spa adına katılan Satış ve Pazarlama Müdürü Aslı Toktaş, fuar izlenimlerini paylaştı.

ITB Berlin Fuarı’na her yıl ziyaretçi olarak katılım gösteren Skalion Hotel & Spa, bu yılki fuarda da yer aldı.

Renovasyon sonrasında yenilenen tesisleriyle yoluna emin adımlarla devam eden Skalion Hotel & Spa, ITB Berlin Fuarı’nda da müşteri portföyünü genişletmeyi başardı.

“İKİ GÜN BOYUNCA ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDUK”

Skalion Hotel & Spa Satış ve Pazarlama Müdürü Aslı Toktaş, ITB Berlin Fuarı’nı Turizm Günlüğü’ne değerlendirdi.

Her sene ziyaretçi olarak ITB Berlin Fuarı’na katılım gösterdiklerini belirten Aslı Toktaş, bu seneki fuar kapsamında iki gün boyunca destinasyon ve ülke standlarını ziyaret ederek; farklı ülkelerden çeşitli tur operatörleriyle bağlantı kurup, görüşmelerde bulunduklarını söyledi.

“ÜÇ FARKLI PAZARDAN ACENTALAR İLE ANLAŞMA AŞAMASINDAYIZ”

Gerçekleştirdikleri görüşmeler kapsamında otelin yeni olması nedeniyle birçok ülkeden farklı operatör ve acentanın birlikte çalışmaya sıcak baktıklarını ifade eden Toktaş; Rusya, Azerbaycan ve Yunanistan’da faaliyet gösteren farklı acentalar ile kontrat imzalama aşamasında olduklarını açıkladı.

“ZİYARETÇİ OLARAK KATILMAK BİZİM İÇİN DAHA AVANTAJLI”

Fuara ziyaretçi olarak katılmanın daha verimli olduğuna dikkat çeken Skalion Hotel & Spa Satış ve Pazarlama Müdürü Aslı Toktaş; konuya ilişkin şunları söyledi:

Standla katıldığınızda ziyaretçilerin size uğramasını beliyorsunuz. Fakat ziyaretçi olarak katılım gösterdiğinizde birçok standı ziyaret ederek; daha fazla kontak kuruyorsunuz. Bir de insanları ziyaret ettiğinizde, insanlar mutlu oluyor ve birlikte çalışma yürütme ihtimali bir nebze olsun artıyor. Benim görüşüm ziyaretçi olarak katılım gösterdiğiniz fuarlar, yeni anlaşmalar sağlama açısından çok daha verimli geçiyor.”

“DOLULUK ORANLARINDA % 80 SEVİYESİNDEYİZ”

Mart ve Nisan ayı için % 80 doluluk oranlarına ulaştıklarını belirten Toktaş; hitap ettikleri pazarları, müşteri profilini çeşitlendirerek; portföylerini geliştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Aslı Toktaş: Yenilenme çalışmaları otelimizin mimarisiyle sınırlı kalmadı