Fransa turları için acentelere özel ‘eğlenceli’ bir seçenek

Last Updated on 31 Mayıs 2019 by Yaşar Çelik

Fransa’ya ve İsviçre’ye tur düzenleyen acenteler için yeni duraklar geliyor: Asterix Eğlence Parkı, Musée Grevin ve İsviçre Corsier-sur-Vevey ‘de yerleşik olan Chaplin’s World…

Ponderfair Turizm Danışmanlık Şirketi, Fransa ve İsviçre turları yapan acentelere özel bir toplantı düzenleyerek, Asterix Eğlence Parkı, Musée Grevin ve İsviçre Corsier-sur-Vevey ‘de yerleşik olan Chaplin’s World’u tanıttı. Konaklama seçeneği de olan Asterix Parkı’nda 47 etkinlik bulunuyor.

Asterix Eğlence Parkı, Musée Grevin, Chaplin's World’Satış Direktörü Frédéric-Gouguidis
Asterix Eğlence Parkı, Musée Grevin, Chaplin’s World’Satış Direktörü Frédéric-Gouguidis

Fairmont Quasar İstanbul Oteli’nde bir toplantı yapan Ponderfair Turizm, Companie des Alpes’in Uluslararası Satış Direktörü Frédéric Gouguidis Frédéric Gouguidis’i misafir etti.

Turizmgunlugu.com’a da özel bir röportaj veren Gouguidis, Türkiye pazarını önemsediklerini vurgulayarak, acentelerin Paris seyahatlerine Asterix Eğlence Parkı ve diğer etkinlik mekânlarını dahil etmelerinin seyahat paketlerini güçlendireceğini söyledi. Özellikle Asterix Parkı Paris Havalimanı’na oldukça yakın olduğundan trafik sorunu yaşamadan ulaşılabiliyor.

PARKTA 47 ADET ETKİNLİK VAR

Parkta 47 adet etkinliğe katılmak mümkün. Tüm etkinlikler açık havada ormanlık bir alanda yapılıyor. Bir gün konaklamalı programda parkın içinde sıkılmadan vakit geçirebiliyorsunuz. Asterix Eğlence Parkı’nda 7’den 77’ye herkesin katılabileceği etkinlikler bulunuyor. Frédéric Gouguidis, Paris’i ziyaret edecek olan konukları parkın içinde bulunan otelde konaklamaya da davet ediyor. Acenteler Paris seyahatlerine bu parkı 1 gün 1 gece olarak dahil edebilirler.

GRUPLAR İÇİN ÖZEL FİYAT

Gruplar için özel fiyatlar hazırladıklarını söyleyen satış direktörü Gouguidis sözlerini şöyle sürdürdü: “Ortalama yirmi kişilik acente gruplarının ödeyeceği bedel hizmet kalitesinin çok altında kalacak. Türkiye pazarına çok önem veriyoruz ve hazırladığımız uygun fiyatlı paketleri Türkiye’den gelecek olan misafirlerimizin memnuniyetle karşılayacağını düşünüyoruz.”

Parkın içine konumlandırılmış otel oldukça konforlu.
Parkın içine konumlandırılmış otel oldukça konforlu.
ASTERİX’TEKİ OTEL PARKI ÖZELLİKLİ KILIYOR

Frédéric Gouguidis son olarak Türkiye’ye parkın tanıtımı amaçlı 5 yıl önce de geldiğini ancak o zaman otel olmadığı için çok avantajlı bir konumda olamadıklarını söyledi. Otelin müşteri tercihinde büyük fark yaratacağını düşündüklerini de sözlerine ekledi.

Soldan Sağa: Ponderfair ortaklarından Marco Neto, Companie des Alpes’in Uluslararsı Satıs Direktörü Frédéric Gouguidis, Ponderfair ortaklarından Ela Atakan Neto ve Tolga Tolgay
Soldan Sağa: Ponderfair ortaklarından Marco Neto, Companie des Alpes’in Uluslararsı Satıs Direktörü Frédéric Gouguidis, Ponderfair ortaklarından Ela Atakan Neto ve Tolga Tolgay
POUNDERFAIR KİMDİR?
Tolga Tolgay, Ela Atakan Neto ve Marco Neto’nun ortaklığıyla kurulan Ponderfair Turizm Danışmanlık Şirketi, Companie des Alpes ve Parc Asterix’in Türkiye’deki turizm danışmanlığını ve temsilciliğini yapıyorlar.

https://www.ponderfair.org/