Kaş’ta farklı bir deneyime hazır mısınız!

Kaş tatili için farklı bir seçenek

Last Updated on 3 Haziran 2019 by Yaşar Çelik

Heyecanla beklediğiniz tatil mevsimi geldi çattı. Bu yıl farklı bir deneyim yaşamaya kararlı olduğunuzdan planları kıştan yapmıştınız zaten. Destinasyon da belli, Kaş’a gidiliyor. Nerede kalınacağına gelince, işte bu yılın sürprizi de tam da bu! Yazıya buyurunuz efendim.

Uzun bir arayıştan sonra, “Bu yaz tatili nerede geçirmeli?” sorusunun yanıtını sonunda buldunuz. Nasıl büyük bir rahatlama yaşadığınızı anlıyoruz. Çetrefilli yanıtları olan zor bir soruya yanıt arıyordunuz. Hele aile ile gidilecek tatillerde ufacık bir ayrıntıyı atlıyor olmak bile tatili rezil etmek için yeterli olabiliyor. Tebrikler! Destinasyon “Kaş” olarak belirlendiğine göre şimdi diğer adımların planlamasına geçebilirsiniz.

OTEL SİZE GÖRE DEĞİLSE EV KİRALAYIN

Rivayet edilir ki Kaş’a bir kez giden bir daha bu sakin Akdeniz kentinden vazgeçemiyormuş. Yazının ilerleyen bölümlerinde Kaş’a dair birkaç özel tüyomuz olacak tabi. Tatili zehir de vezir de edebilecek en önemli etken konaklama. Butik oteller, moteller, daha da büyük oteller konaklama seçenekleri arasında yer alıyor. Anlaşıldı, bu kadar düşündüğünüze göre bu seçenekler pek ilginizi çekmedi. Yılda kaç kez tatile çıkıyorsunuz ki, kafam rahat olsun, gönlümce geçireyim tatilimi derdindesiniz. Çocuklar da ailenin diğer üyeleri de hep birlikte aynı mekânda gönlünüzce bir tatil arayışındasınız. Ev kiralayın o zaman. İnsanın kendi evinde gibi hissederek tatil yapması gibisi yoktur.

Kaş tatili için ev kiralayabilirsiniz
Kiralık Yazlık Villa ve Kiralık Yazlık kiralayabilirsiniz

KİRALIK YAZLIK VİLLA, KİRALIK YAZLIK VE EV KİRALAMAK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI

FidoRento.com, yaz tatilini Kaş’ta geçirmek isteyenlere özel, uygun fiyatlarda kiralık daire ve villa seçenekleri sunuyor. Site hazırlanırken keyifli bir tatil özlemi içinde olanlar için her ayrıntı düşünülmüş. İstediğiniz ev türü ve bölgeye göre arama yapabiliyorsunuz. Özel havuz var mı? Deniz görüyor mu? Kaş merkeze yakın mı? Gibi tüm sorularınızın yanıtlarını alabiliyorsunuz. Sitede bulunan evleri günlük, haftalık, aylık olarak kiralayabiliyorsunuz. Öne çıkan villalar ile kiralık dairelere Anasayfa’dan ulaşılabiliyor. Her seçenek ile ilgili detaylı bilgi ve sizden önce orada tatil yapmış olanların deneyimlerine oluşturulmuş bu özel sayfalardan ulaşabiliyorsunuz.

TATİLE GELDİK TEMİZLİK Mİ YAPACAĞIZ

Bu tatil seçeneğinde temizlik sizi korkutan bir konu olabilir. FidoRento, onu da düşünmüş. ‘Tatile geldik temizlik mi yapacağız!’ diye endişelenmeyin. Konuklar talep ettikleri aralıklarla kaldıkları daire ve villalarda profesyonel temizlik hizmeti satın alabiliyorlar.

TRANSFER HİZMETİ DE ALABİLİRSİNİZ

Fidorento, kiraladığınız tatil evine daha kolay ulaşabilmeniz için kiralama esnasında transfer de satın alabileceğiniz bir platform oluşturmuş. Dalaman’dan ya da Antalya’dan Kaş’a transfer istiyorsanız evinizi kiralarken sitedeki uygun bölümleri doldurmanız yeterli.

CHECK-IN, CHECK-OUT ESNASINDA YALNIZ OLMAYACAKSINIZ

Fidorento sitesi üzerinden kiralanan evlere giriş sırasında eşlik süreci de profesyonel olarak gerçekleştiriliyor. Fidorento sizi kapıda karşılıyor ve Kaş’ta edindiğiniz güzel deneyimler ve anılar eşliğinde uğurluyor.

ÖDEME NASIL OLACAK

Kaş’ta tatil evi kiralamak için yapmanız gereken Fidorento.com’a tıklamak, size uygun tatil evini bulmak ve kiralamayı güvenli ödeme sistemi ile tamamlamak. İşte Kaş tatiliniz sorunsuz olarak planlandı.

KAŞ’TA NE YAPMALI

Cesaretinizi topladıysanız ve aklınızdaki farklı bir deneyim yaşamak ise Kaş’ta dalış yapabilirsiniz. Dalış için sertifika koşulu aranmıyor, çoğu tatilci gibi siz de keşif dalışı yapabilirsiniz. Kaş’a kadar gelmişken Kekova’yı da görmeden dönmeyin. Kekova’yı da içine alan tekne turları düzenleniyor, bir tanesinde size de yer vardır. Yunan Adaları deneyimi de Kaş’tan mümkün. Meis adasına turlar düzenleniyor. Saklıkent Jeep Safari doğaseverlerin vazgeçemediği bir aktivite. Kaş tatilinde yapılacaklar listesine bunu da ekleyebilirsiniz. Heyecan arayanlara özel seçeneklerimiz böyle… Gerisi deniz, kum, güneş ve bolca dinlenme. Keyifli tatiller!

Fidorento bir tık ötenizde.