Kamp tutkunlarına modern hamak

Çantası sayesinde kolaylıkla taşınabilen Tiipi Bed birkaç dakika içinde kurulup toplanabiliyor

Last Updated on 26 Haziran 2019 by Yaşar Çelik

Konforlu ve estetik mobilyalarıyla açık havanın keyfine keyif katan L’unica, doğa aktivitelerine düşkünlükleriyle bilinen Avustralyalılar tarafından üretilen yatak konforundaki modern hamak Tiipii Bed ile kamp tutkunlarını cezbediyor.

Sadece birkaç dakika içinde kurulup toplanabilen Tiipii Bed, ince ve kullanışlı kanvas taşıma çantası sayesinde kolaylıkla taşınabiliyor.Doğayla iç içe olmak ve huzuru tatmak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday asılabilir yatak Tiipi Bed, kış ve yaz bahçelerinin yanı sıra balkon ve teras gibi açık hava mekanlarında da rahatlıkla kullanılabiliyor.

Tasarımlarını kalite, dayanıklılık, konfor ve estetikle buluşturan L’unica, 2019 ilkbahar-yaz sezonunda Türkiye’ye ilk kez getirdiği asılabilir yatak Tiipii Bed ile kamp tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya aday. Doğa aktivitelerine düşkünlükleriyle bilinen Avustralyalılar tarafından üretilen yatak konforundaki modern hamak Tiipii Bed, sadece birkaç dakika içinde kolaylıkla kurulup toplanabiliyor. Aynı zamanda ince ve kullanışlı kanvas taşıma çantası sayesinde kolaylıkla taşınabiliyor.Kış ve yaz bahçelerinin yanı sıra balkon ve teras gibi açık hava mekanlarında da rahatlıkla kullanılabilen Tiipii Bed, şehir hayatının stresinden uzakta, doğayla iç içe olmak ve huzuru tatmak isteyenleri cezbediyor.

İstenilen zamanda istenilen yerde kullanılabilen Tiipii Bed, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan temin edilebiliyor.