İlhamını Akdeniz den alan bir Spa deneyimi Kempinski Hotel The Dome’da!

The Dome Spa

Last Updated on 2 Temmuz 2019 by Yaşar Çelik

Kempinski Hotel The Dome Spa, birbirinden özel masaj ve servisleri ile yaz tatilinizi bir üst seviyeye taşıyor. Akdeniz’in incisi Antalya’nın benzersiz atmosferinde uluslararası kalite anlayışı ile hizmet veren Kempinski Hotel The Dome’da deniz ve güneşin tadını çıkarırken, The Dome Spa’da kendinizi ve ruhunuzu dinlendirerek, birbirinden özel bakımlar ile mükemmel bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bedensel, ruhsal ve zihinsel dinginliğe ulaşmak için tasarlanan geleneksel ve yeni masaj tekniklerine kişiye özel cilt bakımları eşlik ediyor. Cildinizin sıcak hava ve güneş ışınları karşısında ihtiyacı olan nem ve bakımı sağlayan birbirinden farklı kürler cildinizin yenilenmesini destekleyerek yaz mevsimine karşı direncinizi arttırıyor.

The Dome Spa’nın en dikkat çeken tedavilerinden olan Thalasso havuzu Akdeniz’in tüm şifasını özel masajı ile bir araya getiriyor. 32 dereceye kadar ısıtılan ve mineraller açısından zengin olan filtrelenmiş deniz suyu, metabolizmanızı hızlandırarak lenfatik dolaşımı harekete geçiriyor, kan dolaşımını uyarıyor ve bu sayede sizleri rahatlatarak daha kolay yorgunluk atmanızı sağlıyor. Tuzlu deniz suyu yapısı ve sıcaklığının vücudumuzdaki kan ısısı ve yapısı ile benzeşmesi nedeniyle, deniz suyu içinde bulunan mineraller kolaylıkla cildimizden tüm hücrelerimize nüfuz edebiliyor. 20 dakikalık bu benzersiz tedavi Thalasso deneyimini özel kılıyor.

Avrupa’nın en köklü otel zincirinin bir üyesi olan Kempinski Hotel The Dome’da tradisyonel, yenilikçi ve Akdeniz’in güzelliklerinden ilham alan ve birbirinden özel bakımlar ile zenginleşen benzersiz bir tatil deneyimi sizleri bekliyor !

Kempinski Hotel The Dome Belek hakkında:

Kempinski Hotel The Dome Belek, Akdeniz sahillerinin eşsiz kumsalı ve Toros dağlarının doğal güzellikleri arasında yaklaşık 40.000 m2 alan üzerine konumlanan bir butik otel olarak hizmet vermektedir. Sağlıklı yaşam, dinamizm ve huzura farklı bir anlayış getiren; Türkiye’deki en iyi Spa, Thalasso terapi, güzellik merkezi ve profesyonel golf sahalarına sahip Kempinski Hotel The Dome, 146 Oda, 1 Kral Dairesi, 17 Suite ve tamamı göl kenarında 16 adet Royal Villa ve 2 Presidential Villa ile toplam 400 yatak kapasitelidir. Mimarisi Selçuklu dönemini yansıtan otelin 3.600m’lik Spa ve Thalasso merkezi, Türkiye’nin en lüks ve kullanıcı sayısına göre en büyük Wellness merkezi olma özelliğine sahiptir. Kempinski The Dome; Selçuk, Lale, Cilantro, Traders’ Spice ve Palm Pavilion Bar & Grill Restoranları ile Türk, İtalyan ve Asya mutfağının seçkin örneklerini sunmaktadır. Otelde, 74 m2, 106 m2 ve 56m2 büyüklüğünde, toplam olan 5 adet toplantı odasının yanı sıra daha büyük organizasyonlar için 573 m2 bir balo salonu bulunmaktadır.

Kempinski Hotels hakkında:

1897 yılında kurulan Kempinski Hotels, Avrupa’nın en eski lüks otel grubudur. Kempinski’nin kusursuz kişisel hizmet ve üstün misafirperverlik konusundaki zengin mirası, mülklerinin münhasırlığı ve bireyselliği ile tamamlanmaktadır. Kempinski şu anda 34 ülkede 78 beş yıldızlı otel ve konut portföyünden oluşmakta ve Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya ve Amerika’da yeni mülkler eklemeye devam etmektedir. Her biri, kendi mirasını kaybetmeden Kempinski markasının gücünü ve başarısını yansıtıyor. Portföy tarihi dönüm noktası mülkleri, ödüllü kent yaşam tarzı otelleri, seçkin tatil köylerini ve prestijli konutları içerir. Her biri, misafirlerine konumunun kültürel geleneklerini benimseyerek Kempinski’den bekledikleri kaliteyi yansıtıyor. Kempinski, dünyanın en büyük bağımsız otel markaları ittifakı olan Global Hotel Alliance’ın (GHA) kurucu üyesidir.

www.kempinski.com • www.discoveryloyalty.com