Hong Kong’u lüks bir tramvayla keşfetmek…

Last Updated on 10 Temmuz 2019 by Turizm Günlüğü

The Peninsula Hong Kong, konuklarına yepyeni bir Peninsula Academy deneyimi sunmak için yerel start-up ‘Circus Tram’ ile iş birliği gerçekleştirdi. Nostaljik “Ding Ding” tramvayı ultra lüks versiyonuyla The Peninsula Hong Kong misafirlerinin hizmetine sunuluyor.

Hong Kong’un bir asırdan fazla süredir devam eden manzaralarından biri olan şehrin “ding ding” adlı ikonik tramvayları 1904’ten beri Hong Kong Adası’nın kuzeyindeki yolcuları taşıyor.

The Peninsula Hotels’in bulunduğu her şehrin kültürel ve yerel mirasını keşfetmek üzerine kurguladığı Peninsula Academy’e en son eklenen “Tale of A City: Bespoke Circus Tram Academy”, ziyaretçilere yerel start-up Circus tarafından oluşturulan benzersiz, özel tasarım bir tramvayın rahatlığıyla Hong Kong Tramvayları ile birlikte Hong Kong’u keşfetme şansı sunuyor.

Konukları şehrin yerel mirasına tanıtmak arzusuyla doğan Peninsula Academy, onları Hong Kong’un kalbine götüren ve bunları çeşitli alanlardaki zanaatkarlar ve uzmanlarla birleştiren benzersiz bir deneyim sunuyor.

The Peninsula Hong Kong’da iki gece veya daha uzun süre kalan konuklar için geçerli olan Bespoke Circus Tram Academy deneyimi, otelin ünlü Rolls-Royce Phantom’larından birinde misafirlerini Hong Kong Adası’ndaki Western Market Tramvay Terminaline uğratan zarif bir sürüşle başlıyor. İki saatlik tramvay yolculuğu, tramvayın üç ilgi çekici odasını keşfederken ve The Peninsula’da sunulan kanepe ve içeceklerin tadını çıkarırken, konuklarına yerel bir uzman tarafından yapılan tarihi ve mimari bir tur ve eğlence sunuyor.