tickets.com.tr Türkiye Müdürü Slyvka: Türkiye’deki hizmet ağımızı genişletiyoruz

tickets.com.tr Türkiye Müdürü Vladyslav Slyvka

Last Updated on 30 Temmuz 2019 by Turizm Günlüğü

Dünyanın en büyük turistik internet ajansları arasında yer alan Tickets Travel Network (TTN) Holding’in bir parçası olan tickets.com.tr, Türkiye de dahil olmak üzere çok sayıda ülkede faaliyet gösteriyor.

Dünyadaki 750 uçak firmasının biletlerini son kullanıcı ile buluşturan Tickets’ın Türkiye organizasyonu da oldukça aktif. Özellikle son aylarda seyahat acentelerine sundukları avantajlı uçak biletleri ile çok konuşulan Tickets’ın Türkiye’deki hizmet ağı giderek genişliyor.

tickets.com.tr’nin Ülke Müdürü Vladyslav Slyvka ile Tickets’ı ve Türkiye’deki faaliyetlerini konuştuk.

ctn.tickets’ın dünya çapındaki yapılanması ve faaliyetleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

TTN Holding’in bir parçası olan ctn.tickets, dünya çapında 32 ülkede faaliyet gösteriyor. İnternet seyahat ajansları arasında büyük bir hizmet portföyüne sahip. Bu organizasyonla uçak biletleri, demiryolu ve otobüs biletleri satıyor ve otel rezervasyonları yapıyor.

Ayrıca; sigorta, transfer, araç kiralama, hafta sonu turları gibi hizmetleri de bulunuyor. TTN Holding, 2009 yılında Ukrayna’da Tickets.UA internet servisi ile faaliyetlerine başladı. Ana ofisimiz Viyana’da bulunuyor. Şirketin tüm internet siteleri, Ukrayna’daki Lviv kentinde bulunan araştırma ve geliştirme ofisinde geliştirildi. Faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde başta ucuz uçak bileti olmak üzere farklı sektörlerde ucuz bilet hizmeti sunuyoruz. Holdingimiz; Sabre, Amadeus, TravelPort, Sirena, ERV milli uçak şirketleri, milli demiryolu ve otobüs taşıyıcıları gibi teknoloji ortakları ve dünya turizm liderleri ile birlikte çalışıyor.

ctn.tickets’ın sunduğu hizmetler ve Türkiye operasyonlarından kısaca bahsedebilir misiniz?

ctn.tickets.com.tr, Türkiye’de acente kullanıcılarına uçak bileti sağlıyor. Müşterilerimize ve partnerlerimize 7 gün 24 saat bilet satışı yapıyoruz. Yani kesintisiz müşteri hizmetleri desteği veriyoruz. Sitemiz üzerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde hizmet sağlıyoruz. Farklı ülkelere uçak biletleri temini, tarife değişiklikleri gibi çok sayıda online hizmeti ctn.tickets.com.tr üzerinden veriyoruz.

ctn.tickets.com.tr, piyasanın özelliklerini dikkate alınarak tasarlandı. Siteyi sürekli yenileniyoruz ve müşterilerimize sunduğumuz servislerin sayısını artırıyoruz. Araştırma ve geliştirme merkezimiz yolcu taşımacılığı sektöründe ve diğer turist servislerinde uzman ortaklara ve turistik hizmetler veren yerel şirketlere odaklanıyor.

Türkiye operasyonlarımızda da dünyadaki diğer ülkelerde olduğu gibi ucuz uçak bileti sunuyoruz. Sitemizin gelişmiş altyapısı ve algoritması, müşteri taleplerine kısa sürede cevap verebiliyor. Arama sistemimize ulaşan talepleri veya başvuruları hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Mevcut tüm uçuşlar ile ilgili bilgi veriyoruz. Yani bizi tercih edenlerin uygun seferleri bulmak için fazla para harcamalarına gerek kalmıyor. Yapmaları gereken tek şey ctn.tickets.com.tr ve Tickets.com.tr’yi ziyaret etmeleri…

ctn.tickets dünya çapında kaç havayolu firması ile çalışıyor?

Dünya genelinde 750 havayolu firması ile çalışıyoruz. “Tickets”, “Mytickets” ve “KissandFly” alan adları ile 28 ülkede aktif olarak online bilet satışı yapıyoruz. Partnerlerimizle birlikte toplam 32 ülkede hizmet portföyümüz bulunuyor.

ctn.tickets’ın acentalara sunduğu avantajlar nelerdir?

ctn.tickets.com.tr, rezervasyon sürecini işletmecilik prensipleri ve ödeme sistemleri ile birleştiren benzersiz bir platform. Bu çerçevede Türkiye’deki seyahat acenteleri için özel bir program geliştirdik. ctn.tickets.com.tr adresinden Türkiye’deki seyahat acentelerine hizmet veriyoruz. Acenteler, bu site üzerinden kendi müşterilerine Tickets biletlerini satabiliyor. Yeni programla acentelerden oluşan yeni bir satış ağı oluşturduk. Acentelerin taleplerine ve ihtiyaçlarına göre sistemimizi sürekli geliştiriyoruz. Bu sistemle acenteler; yurt dışı destinasyonlardaki uçuşlarda büyük oranda kâr elde edebiliyor. Böylece acentelerin kârlılığı artıyor. Ayrıca, acentelere prim ödemeleri de yapıyoruz. Avantajlı taksitli ödeme imkanları gibi bazı ödeme hizmetleri üzerinde de çalışıyoruz.

ctn.tickets’ın ağırlıklı olarak hangi destinasyonlara yönelik uçak bileti satışınız söz konusu?

ctn.tickets, Türkiye’den Avrupa ve Asya ülkeleri ve Amerika başta olmak üzere birçok destinasyona uçak bileti sağlıyor. Tickets bünyesindeki 750 havayolu şirketinin uçtuğu tüm noktalara uçak bileti bulunabiliyor. Kısaca ctn.tickets.com.tr’yi kullananlar aktarmalı uçuşlarla birlikte dünyanın dört bir yanına uçak bileti temin edebilir.

ctn.tickets.com.tr’den seyahat acentelerine yeni hizmet