Sağlığınız için spiritüel bir otel: Prakriti Shakti Resort

Prakriti Shakti Resort

Last Updated on 11 Eylül 2019 by Yaşar Çelik

Panchalimedu tepelerinde, yemyeşil, çeşitli bitki örtüsünün ortasında yer alan Hindistan, Kerala’daki Prakriti Shakti Resort, adeta cennette olmak gibi.

Doğanın güzelliği, alabildiğine geniş gökyüzü, temiz, saf hava ve cıvıl cıvıl kuş sesleri, konukları günlük yaşamlarını geride bırakmaya ve kendilerine yönelerek doğaya ayak uydurmaya davet ediyor.

Bu, tamamen natüropatiye adanmış Prakriti Shakti Resort’un altında yatan öğreti. Burada, hastanın tıbbi ihtiyaçlarının ötesine geçen ve aynı zamanda psikolojik, fiziksel, sosyal ve ruhsal refah seviyelerini de kapsayan bütünsel bir yaklaşım uygulanıyor. Tesisteki doktorlar doğa unsurlarını yoga ve meditasyon öğretileri ile harmanlıyor. Sunulan tedavi paketleri detoks’tan diyabet ve hipertonik tedavilere kadar uzanmakta.

Prakriti Shakti Resort

İyi hissettiren atmosfer

Prakriti Shakti Resort’ta, doğal malzemelerle döşenmiş, oldukça geniş 19 oda bulunuyor. Banyolarda yer alan Duravit‘in tezgah üstü lavaboları ve üstünde cömertçe döşenmiş ahşap konsollar, konukları iyi hissettiren bu atmosferi güçlendiriyor.

Prakriti Shakti, Hindistan’da sorumlu turizm alanında öncü sayılan ve onlarca yıllık deneyime dayanan CGH-Earth otel grubunun bir parçası.

5 Seyahat Severin Gözünden Spiritüel Ada: Semadirek