Kendinizi kışa hazırlayacağınız en iyi 5 SPA oteli

Last Updated on 13 Eylül 2019 by Turizm Günlüğü

Yazın sıcak ve bunaltan günleri biterken, bir yandan da bahar yorgunluğu kendisini hissettirmeye başladıysa şöyle güzel bir SPA keyfi, sizi kendinize getirecektir. İşte kendinizi kışa hazırlamanız için en iyi SPA otelleri.

Hotels.com’un İngiltere’de kutlanan Ulusal SPA Haftası (16 Eylül – 22 Eylül) için sıraladığı en iyi SPA kaçamağı yapılacak otellerin listesi, kendinizi şımartmanız için size güzel alternatifler sunuyor.

#TGilkeşfet önerileri: Skalion Hotel & SPA’da bir gün geçirmek

İstanbul’da Spa & Wellness hizmeti en iyi 10 butik otel

The Gainsborough, Bath Spa

Spa tatili başka hiçbir yerde, Bath şehrindeki gibi olamaz. Yaz sonu SPA keyfini 5 yıldızlı bir otel olan The Gainsborough’da çıkarmaktan daha iyi ne olabilir? Aradığınız gerçek bir lüks ise, inanın buradan başka bir yere bakmanıza gerek yok. The Gainsborough Bath House Experience da dahil olmak üzere çok çeşitli SPA uygulamaları ve deneyimleri sunuyor. Bu eşsiz uygulama, konuklara farklı sıcaklıktaki iki doğal termal havuz, geleneksel ve kızılötesi saunalar, bir buhar odası, bir buz oyuğu ve zarif dinlenme alanları içeren bir SPA deneyimi yaşatıyor.

The Gainsborough, gecelik 1.773 TL’den başlayan oda fiyatları ile* Hotels.com’da

Hotel du Vin, Harrogate

Söz lüksü deneyimlemekten açılmışken; Hotel du Vin her şey dahil lüksün en yüksek standardını sunan, mükemmel bir konumdaki bir başka bistro ve SPA oteli olarak listede yer alıyor. Bu otel çok çeşitli rahatlama uygulamaları sunan tam işlevli bir Spa’ya sahip. Sunulan imkanlar o kadar iyi ki, otelden dışarı çıkmak aklınıza bile gelmeyecek. Yine de çevreyi gezmek isteyenler için otel, Yorkshire’daki şirin bir kaplıca kenti olan Harrogate’nin merkezinde yer alıyor. Daha farklı bir spa ziyareti de yapmak isterseniz otelden çıkıp, sadece 7 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde olan Türk Hamamları ve Sağlık Merkezi’ne bir gezi yapabilirsiniz.

Hotel Du Vin, gecelik 792 TL’den başlayan oda fiyatları ile* Hotels.com’da

The Headland Hotel and Spa, Newquay

Doğa severler için, Headland Hotel and Spa başkasına tam aradıkları tarzda bir yer. Yürüme mesafesinde toplam altı plajın yanı sıra, tam donanımlı bir SPA merkezine de sahip olan otelde ziyaretçiler, kaldıkları süre boyunca kendilerini lüksün tam kucağında bulacaklar. Otelin SPA merkezinde çiftler için odalar da dahil olmak üzere yedi masaj odası bulunyor. Hizmetlere derin doku masajları, sıcak taş masajları, spor masajları ve İsveç masajları da dahil.

The Headland Hotel and Spa gecelik 1,277 TL’den başlayan oda fiyatları* ile Hotels.com’da

The Spa Hotel at Ribby Hall Village, Preston

Preston’da yer alan ve sadece yetişkin konukları kabul eden SPA ve otel, ebeveyn kaçamağı için mükemmel bir konumda yer alıyor. The Spa Hotel at Ribby Hall Village çiftler için odalar da dahil tam 11 masaj odasına sahip. Hizmetlere sıcak taş masajları, spor masajları, İsveç masajları ve yüz bakımları dahil. İngiltere’nin Kuzey batısındaki güzel Lancashire kırsalında 100 dönümden daha büyük bir alanda kurulu bu otel, şehir hayatının telaşlı karmaşasından kaçmanın en iyi yolu. Çocuksuz bir ortamda doğanın tadını doyasıya çıkarabileceğiniz bir hafta sonu, tam da okullar açılmışken, sizce de harika olmaz mı?

The Spa Hotel at Ribby Hall Village, gecelik 851 TL’den başlayan oda fiyatları ile* Hotels.com’da

Galgorm Spa and Golf Resort, Ballymena

The Galgorm Spa and Golf Resort misafirlerine, hepsini tek bir konaklamaya sığdırmak için zorlanacakları harika bir dizi iç ve dış mekan aktivitesi sunuyor (bir kez daha rezervasyon yapmak için daha iyi bir bahane olamaz). Belfast’a arabayla sadece 30 dakikalık mesafede olan otel, rahatlamak ve her şeyden uzaklaşmak için mükemmel bir konuma sahip. Tesis boyunca akan muhteşem River Maine ile 163 dönümlük yemyeşil bir park alanında yer alan Galgorm Spa and Golf Resort gerçekten eşsiz bir ortama sahip. Konuklar Snow Cabin’den Celtic Sauna Infusion’a kadar her şeyin tadını çıkarabiliyorlar. SPA Haftası’nı kutlamak için, Luxury Spa Hotel dünya lideri 2018 unvanına sahip olan bu otelden daha iyi bir yer düşünülemez.

The Galgorm Spa and Golf Resort, gecelik 1,419 TL’den başlayan oda fiyatları ile* Hotels.com’da.

*Fiyatlara vergiler ve masraflar dahildir. Fiyatlar 16 Eylül 2019 tarihi itibarıyla geçerlidir; ancak rezervasyon sırasındaki uygunluk durumuna göre değişiklik gösterebilir.