Hotel Cura, 3. yaşını kutluyor

Last Updated on 14 Eylül 2019 by Turizm Günlüğü

Üç yıl önce Cura ailesinden Nilgün Gökser ve Nil Mercan isimli iki kardeşin çabaları ile Çanakkale il merkezinde Troya Caddesinde Anadolu Hastanesi’nin yan tarafında hayata geçirilen Cura Hotel, Çankale turizmine yeni bir soluk getirdi.

Cura Hotel Ailesi adına yazılı bir açıklamada bulunan Nilgün Gökser ve Nil Mercan Gazeteci Halil Öncü ile bir araya geldi.

İşte yazılı açıklamada yer alan ifadeler:

“Cura Hotel, exclusive konaklama hizmetiyle yola çıkalı tam üç yılı geride bıraktı. Yeniyi sunma ve farklılaşma vizyonu hizmet vermeye başladığımız ilk günden itibaren gündemimizde oldu. Çünkü biliyoruz ki güncel kalamayınca kalabalığın arasında kaybolursunuz. O yüzden konaklama hizmetlerinde de çağı yakalamak için gelişmeleri yakından takip ettik.

Günceli kaybetmeye başladığınızda, kendinizi tekrar ettiğinizde insanlar sizi tercih etmiyorlar. İşletmeler de ekonomi kötü işler çok kesat gibi bahanelerin arkasına saklanıyorlar. Gerçek neden ise müşteri ihtiyaçlarını takip etmemeleri, çağa uyum sağlamamaları ve güncelliklerini yitirmeleridir.

Ekonomiyi canlı tutacak olanlar bizler iş insanlarıyız. Bunu da ancak ve ancak çok çalışarak yapabiliriz. Cura Hotel olarak hedeflerimiz doğrultusunda ve ortaya koyduğumuz vizyonumuz ışığında kararlı adımlarla yol aldık. 2019 yılı içerisinde otelimiz bünyesinde Nira Brasserie restoranımız ile misafirlerimize, otelimize özel eşsiz lezzetler ile hizmet ettik.

Hotel Cura markasının başarılar ile anılmasında çok büyük katkısı olan başta otel müdürümüz ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Nice yıllara değimiz bu özel günde misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz”