Intourist’in İstanbul charter uçuşları başladı

Intourist’in İstanbul charter uçuşları başladı
Intourist’in İstanbul charter uçuşları başladı

Last Updated on 9 Mayıs 2020 by Yaşar Çelik

Rusya merkezli tur operatörü Intourist’in kış sezonunda İstanbul’a yönelik düzenleyeceği charter uçuşlarının ilki bugün (1 Kasım 2019) gerçekleşti.

Türkiye ve İstanbul turizmine kış sezonunda önemli katkı sağlayacak olan Intourist’in Rusya’nın yedi kentinden düzenlemeye başladığı charter seferlerinin ilki bugün gerçekleşti.

Intourist’in İstanbul’a yönelik düzenlediği ilk charter uçağı Moskova’dan İstanbul Havalimanı’na saat 08:40’ta iniş yaptı. Yolcular Intourist’in İstanbul partner’ı İSTANTOUR’un personeli tarafından çiçek ve hediyelerle karşılandı.

 

İkinci uçak ise 15:50’de İstanbul Havalimanı’na indi. İki uçak da tam dolu olarak geldi.

İlk uçaktaki 98 koltuk paket tur yolcusu, 55 koltuk biletli yolcu şeklinde dağılım gösterdi. İkinci uçakta ise 153 yolcunun hepsi de paket tur yolcusuydu.

ISTANTOUR SAHİBİ KADİR BAYDUR: İLK 15 GÜNLÜK UÇUŞLARIN HEPSİ FULL…

Intourist’in İstanbul partner’i olan ISTANTOUR’un sahibi Kadir Baydur, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbul turizmine önemli katkı sağlayacak bu charter uçuşlarının İstanbul operasyonlarını üstlenmekten mutluluk duyduklarını belirten Kadir Baydur; “ilk charter seferi bugün gerçekleşti. Uçakların ikisi de tam dolu olarak geldi. Hatta ilk 15 gün boyunca tüm charter uçuşları full kapasiteyle gerçekleşecek” dedi.

Intourist’in partner’ı İSTANTOUR’dan sektör paydaşlarına destek çağrısı