Ctn.tickets.com.tr ile acenteler uygun fiyat ve komisyon avantajı elde ediyor

tickets.com.tr
Seyahat acenteleri, ctn.tickets.com.tr ile kârlarını artırdı.

Last Updated on 11 Kasım 2019 by Yaşar Çelik

Tickets.com.tr, Türkiye’deki faaliyet alanını giderek genişletiyor. Platformun seyahat acentelerine özel olarak hizmet vermek amacıyla kurduğu ctn.tickets.com.tr platformu avantajları ile dikkat çekiyor. Uygulama ile seyahat acenteleri uçak biletlerini uygun fiyatlarla müşterilerine sunabiliyor ve kârlı komisyon avantajı elde ediyor. Platforma entegre olan acenteler hem müşterilerini hem de kârlarını artırıyor.

Ctn.tickets.com.tr, kısa sürede seyahat acentelerinin ilgi odağı haline geldi. Platformun seyahat acentelerine özel sunduğu uçak bileti hizmetleri, sektöre yeni bir soluk getirdi. Platform, seyahat acentelerinin müşteri portföyünü genişletmelerine yardımcı oluyor. Acenteler, platform üzerinden Tickets’ın çok sayıda yurtdışı destinasyona yapılan uçuşların biletlerini müşteri portföyüne sunabiliyor.

PLATFORM ÜZERİNDEN BİLET SATAN ACENTALAR YÜZDE 20’LERE YAKIN KAR SAĞLIYOR

Platformu kullanan acenteler, müşterilerine uçak bileti satışlarında yüzde 10 ila yüzde 20 oranlarında kâr sağlayabiliyor. Online uçak bileti satışları ile karşılaştırıldığında acenteler müşterilerine daha uygun ve daha cazip uçak bileti satabiliyor.

Kısa sürede sektörde ilgi odağı haline gelen ctn.tickets.com.tr’ye entegre olan seyahat acenteleri, uygun uçak bileti fiyatları ve avantajlı komisyon oranlarından oldukça memnun. Müşterilerine kaliteli ve profesyonel uçak bileti hizmeti sunmanın avantajlarını kullanabilen seyahat acenteleri, hizmet yelpazesini de genişletiyor.

Ctn.tickets.com.tr’nin avantajları

Ctn.tickets.com.tr platformunu kullanan seyahat acenteleri, Tickets’ın dünyanın dört bir yanındaki destinasyonlara sağladığı uçak biletlerini Türkiye’deki müşterilerine daha uygun fiyatlarla sunabiliyor. Sistemin ödeme olanakları, seyahat acentelerinin hizmetlerini kolaylaştırıyor. Acenteler, platform üzerinden kredi kartı ile sattıkları uçak biletlerinin ödemelerini doğrudan cari hesaplarına transfer edebiliyor.

Ayrıca, ctn.tickets.com.tr adresi üzerinden Türkiye’deki seyahat acentelerine özel indirimler ve bilet satışı oranlarına göre avantajlı promosyonlar sunuluyor. Uçak biletlerinde acentelere özel günlük indirimler de sağlanıyor. Ctn.tickets.com.tr ile seyahat acenteleri oldukça basit ve hızlı bir platforma entegre oluyor. Dünyaca ünlü internet seyahat ajansı Tickets’ın prestijini arkasına alan seyahat acenteleri, müşterilerine profesyonel hizmet, hedef kitlelerine güven veriyor.

Skyscanner uçuş arama motorunda bulunan platform, böylece Türkiye’deki uçak bileti taleplerine daha geniş bir yelpazede hizmet verebiliyor. Bu durum seyahat acentelerine de daha fazla yurtdışı uçak bileti sunmalarına olanak tanıyor.

Ziraat Bankası ile ortaklaşa yeni hizmetler geliyor

Ctn.tickets.com.tr, bir süre önce sisteminde güncelleme yaparak seyahat acentelerine daha avantajlı bilet satışı yapma imkanı sunmuştu. Platform, acentelere sunulan uçak bileti fiyatı avantajlarını artırmayı planlıyor.

Tickets.com.tr, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en köklü ve en yaygın şube ağına sahip bankası Ziraat Bankası ile işbirliği anlaşması yaptı. Buna göre, Ziraat Bankası Bankkart sahipleri, Tickets.com.tr üzerinden yaptıkları uçak bileti alışverişlerinden 50 TL’den 200 TL’ye kadar indirim kazanabiliyor. Kampanya 29 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecek.

Tickets.com.tr, Ziraat Bankası ile işbirliği anlaşması çerçevesinde acentelere de avantajlı ödeme imkanları ve kampanyalarla destek olacak. Ziraat Bankası’nın gücünü arkasına alan Tickets.com.tr, ctn.tickets.com.tr üzerinden seyahat acentelerine avantajlı taksit imkanları gibi bazı yeni hizmetleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. ctn.tickets.com.tr yetkilileri, hizmetlerini ve güncellemelerini seyahat acentelerinin ve son kullanıcıların ihtiyaçlarına göre geliştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Tickets’ın Türkiye’deki iştiraki

Dünyanın en büyük internet seyahat ajanslarından biri olan Tickets Travel Network (TTN) Holding, Ocak 2015 tarihinde Türkiye pazarına girdi. Holdingin Türkiye’deki iştiraki olan tickets.com.tr, bireysel müşterilere hizmet veriyor. Ctn.tickets.com.tr platformu ise, seyahat acentelerine özel hizmetler sunuyor.

Tripadvisor ve Booking.com’un da global çözüm ortağı olan tickets.com.tr, Türkiye B2B Sistem Satış Müdürü Alihan Çetin’in önderliğinde uçak bileti hizmeti sağlıyor. Tickets Türkiye’nin hizmet ve müşteri portföyünü sürekli genişleten platformu yöneten Alihan Çetin, seyahat acentelerine yönelik yeni programın sürdürülebilir uygulamalarında ve güncellemelerinde aktif rol alıyor.