Dünyanın en iyi sokak lezzetleri Food Hall ile Narmanlı Han’da

Food Hall

Last Updated on 18 Kasım 2019 by Turizm Günlüğü

Dünya lezzetlerini deneyimletmek için kapılarını açan ve ruhunda yaşattığı “her tadı hissetmek “misyonu ile ikonik bir konsept olmuş Food Hall; İspanya, Tayland, Amerila, Singapur ve Hollanda’dan sonra, şimdi de dünyanın buluşma noktası İstanbul’da.

Food Hall; “her tadı hissetmek “misyonu ile dünyanın buluşma noktasında, İstanbullulara, en iyi sokak lezzetlerini ve kültürlerini buluşturmak için İstanbul’un ikonik tarihi yapısı Narmanlı Han’da hayat buluyor.

Ruhunda barındırdığı çeşitliliği, buluşma noktası haline gelecek, eşsiz bir lokasyonda en lezzetli yiyecek ve içecekleri yepyeni trendlerle birlikte bir araya getiren Food Hall; günün her saati farklı ve güncel sokak lezzetlerini sunuyor.

Food Hall, bu sefer İstanbul’da ejderhaların size sarılacağı “Asian Town”, en şeker tatlarıyla “Creps and Waffle” , tek bir dilimi ile İtalyanca konuşturacak “Cristino’s Oven Pizza”, ayılmak değil tadını çıkarmak için sunduğu en lezzetli kahveleriyle “Mickey Browns Coffee”, New York dolu menüsü ile” N.Y Street Food”, vazgeçilmez klasik makarna ile “Pastaway”, kendi lezzetimiz ile “Rolling Kebab” ve en sağlıklı lezzet “The Salad Bar”’ı tek bir çatı altında bir araya getiriyor.

Yeme-içme alışkanlıklarınızı değiştirecek ve sokak kültürünü barındırdığı ikonik konsepti ile Food Hall, İstanbul İstiklal Caddesi Narmanlı Han’da unutamayacağınız bir lezzet yolculuğuna sizleri bekliyor.