“Atlasglobal’in süreci güçlenerek atlatacağına inanıyoruz”

AtlasGlobal'in iflasıyla ilgili yeni karar

Last Updated on 28 Kasım 2019 by Turizm Günlüğü

Atlasglobal’in uçuşlarını geçici olarak durdurma kararı almasının ardından Türkiye Havayolu Pilotları Derneği bir açıklama yayımladı.

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) tarafından yapılan açıklamada, operasyonların durdurulması kararının üzüntüyle karşılandığı belirtilirken Atlasglobal’in bu süreçten güçlenerek çıkacağına ve yaşanan sıkıntıların kısa sürede aşılacağına inanıldığı ifade edildi.

İşte TALPA’nın yayımladığı o açıklama:

“Ülkemiz sivil havacılığına yaklaşık 20 yıldan bu yana hizmet veren, havayolu ulaşımının toplumun tüm kesimlerine yaygınlaşması için katkı sunan Atlasglobal Havayolumuzun 21 Aralık 2019 tarihine kadar operasyonlarını durdurma kararını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Başta pilot meslektaşlarımız olmak üzere adı geçen güzide şirkette geçmişte çalışmış ve halen görev yapan tüm personelin katkı ve emekleri ile oluşturulan Atlas Global markasının bu süreçten güçlenerek çıkacağına ve yaşanan sıkıntıları kısa sürede aşarak operasyonlara planlandığı gibi 21 Aralık tarihinde yeniden başlayacağına inanıyor, bu süreçte TALPA olarak meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu ifade etmeyi görev biliyoruz.”

Saygılarımızla,
TALPA Yönetim Kurulu