Air Arabia, İSG’den Mısır’a uçuyor

Sabiha Gökçen'de 2. Pistin Açılması Yeterli mi?

Last Updated on 30 Aralık 2019 by Yaşar Çelik

Air Arabia, seyahat acentaları ile Fas uçuşlarının 10. Yılını kutlarken, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yeni hattı Mısır Kahire’ye başlayacak uçuşlarının müjdesini verdi.

Air Arabia, seyahat acentaları ile Fas uçuşlarının 10. Yılını kutladı.

İLK UÇUŞ 16 OCAK 2020’DE

Air Arabia, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’nın ilk ve en büyük düşük maliyetli havayolu şirketi; Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştirdiği BAE’de Sharjah, Fas’ta Kazablanka ve Tanca direkt uçuşlarına ilave olarak 16 Ocak 2020 itibari ile Mısır Kahire’ye direkt uçuşlara başlıyor.

HAFTADA İKİ GÜN

Seferler Perşembe ve Cumartesi olmak üzere haftada iki gün, A320 uçak tipi, business ve ekonomi sınıfı seçenekleri ile gerçekleşecektir.

Havayolu, seyahat acentalarına organize ettiği gecede Mısır uçuşlarını duyururken, Fas uçuşlarının 10.yılını kutladı. Yetmiş acenta yetkilisinin katıldığı organizasyonda direkt uçuş gerçekleştirdiği destinasyonlara çekiliş ile bilet hediye etti.

Kahire’ye; alan vergileri, 30 kilo bagaj hakkı ve yemek hizmeti dahil tek yön 199 USD, gidiş-dönüş 299 USD’den başlayan fiyat avantajları sunan havayolu, 82 cm koltuk mesafesi ile düşük bütçeli olmasının yanı sıra konforlu bir yolculuk imkanı da sunmaktadır.