Tekirdağ Des Otel “Güvenli Turizm Sertifikası” ile yeni döneme hazır

Last Updated on 11 Haziran 2020 by Turizm Günlüğü

Tekirdağ’ın önde gelen otellerinden Des Otel yeni döneme hazır. Des Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde uygulamaya konan “Güvenli Turizm Sertifikası” kriterlerini yerine getirerek; sertifikasını aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın otellerde koronavirüs tedbirleri kapsamında açıkladığı kriterleri tamamlayan işletmeler için verdiği “Güvenli Turizm Sertifikası” Tekirdağ’da ilk olarak Des Otel’e verildi.

Türk Standartları Enstitüsü’ne (TSE) başvuru yapan Des Otel gerekli kriterleri tamamlayarak TSE baş denetçisinden tam not alarak sertifikayı almaya hak kazandı.

NECMİ GÜR: MİSAFİRLERİMİZ DES OTEL’E GÜVENEBİLİRLER

“Güvenli Turizm Sertifikası”nı aldıklarını belirten Des Otel Genel Müdürü Necmi Gür konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Türkiye’de ve Marmara Bölgesi’nde ayrıca Tekirdağ’da şehir otelleri arasında ikinci olarak TSE’den güvenli otel sertifikasını almaktan dolayı çok mutluyuz. Bir aydır departman müdürü arkadaşlarımla kriterleri ilk güvenli şehir oteli olmak için gece gündüz çalıştık ve başardık. TSE, ciddi bir kuruluş; biz de bu süreçte tercihimizi TSE’den yana kullandık. Misafirlerimiz her zaman olduğu gibi Des Otel’e güvenebilirler. Kalitemizi tescilledik.”