En güzel yılbaşı hediyesi fikirleri ve fiyatları

Last Updated on 20 Aralık 2020 by Yaşar Çelik

İç Mimar Mürde Deniz Berksan’nın çocukluktan gelen takı tasarımcısı olma hayali, tasarladığı ürünleri ile ilgi çeken markası D23 Design ile gerçek oluyor! D23 Design, yeni yıl renklerinden ilham alınarak oluşturulan Özel Yılbaşı Koleksiyonu ile takı severlerle buluşmayı bekliyor…

‘Seni Seviyorum’ demenin en renkli hali sevdiklerinize özel olarak tasarlanmış bir küçük hediyeden geçiyor!

D23 ile yeni yıl daha kırmızı

Küçük, büyük bu aralar hepimizin duymak istediği ortak cümle: Seni seviyorum… Yılbaşında pandemi nedeniyle ayrı kalacağımız tüm sevdiklerimize onları sevdiğimizi hatırlatmak, yeni bir yıla küçük bir tebessüm ile başlamak, uzakları yakın kılmak bizim elimizde!

Yeni yılda yeni başlangıçlar için hediye yollamak iyi bir seçenek

Doğal taşların şifa verici gücü ile yeni yıla taptaze bir başlangıç yapmak isteyenler için tasarlanmış bileklikler, kardan adam ve çam ağacı temalı küpeler yeni yılda sahipleri ile buluşmak için can atıyor…

Yeni yıl indirimini kaçırmayın

Şimdi yeni yıl için birbirinden sürpriz indirim ve kampanyalarla dolu D23 Design dünyasını ziyaret ederek keşfe çıkma vakti!

D23 Design ürünlerine ulaşmak ve sipariş vermek şimdi çok kolay

D23 Design ürünleriyle ilgili detaylı bilgi ve kampanyalara instagram.com/d23.design ve shopier.com/d23 adreslerinden ulaşabilirsiniz.