2021 plaj modasının öne çıkan 10 mayo & bikini modeli

Mayo bikini modelleri
Victoria's Secret 2021 mayo-bikini koleksiyonu

Last Updated on 7 Eylül 2023 by Turizm Günlüğü

Pandeminin gölgesinde yeni bir yaz sezonuna hazırlandığımız şu günlerde kendimizi serin sulara bırakmak ve sıcak plajlara adım atmak için sabırsızlanıyoruz. Corona’nın şekillendirdiği güzellik portrelerinde; modanın sıra dışı, aykırı, biraz atletik biraz partileyen, çokça feminen 2021 bikini-mayo kreasyonları, plajlarda yüksek sesli görünümlerin habercisi oluyor. İşte deniz ve havuz kenarında kadın bedeni üzerinde hayat bulacak o mayo bikini modelleri.

Pandeminin etkisiyle biz kadınların üzerinde daha fazla gerginlik yaratan ‘Yaz geliyor’ endişesi, #buyazınmodası ‘na gölge düşüremeyecek. Standart güzellik algılarına kulak asmadan, kusursuzluğun kusurlarımızı kucaklamakla olacağının farkına varacağımız bir yaz diliyorum. Hayatın kısa olduğunu unutmayın ve bu yaz o bikini giyin. Sizden değerlisi yok!

Fiyatlı Mayo-bikini önerilerimi görmek, yaz makyajının sırlarını öğrenmek ve yazımı dergi formatında okumak için tıklayın: https://www.turizmgunlugu.com/td/01/

1- Derin Bacak Oyunları

Geçtiğimiz sonbahar/kış sezonunda günlük parçalarda görmeye alışkın olduğumuz derin kesimler, son iki senedir plaj hayatımızda kendini göstermiş, ama etkisini ancak cesur olabilenler kadar yansıtabilmişti. Vücut proporsiyonunda belleri yukarı çekerek uzun bacak illüzyonu yaratan bu modeller bu yıl da hala iddiasını koruyor. Bacaklarınızın seksapalitesini daha da yükseltmeye hazır mısınız?

Mayo bikini modelleri

2- Sportif Kesimler / Şeritler

Bu yaza damgasına vuracak bir diğer trend ise bandaj! Yani şerit kesimleriyle ön plana çıkan bikini ve mayolar. Şeritler sadece kesimlerde değil iplerde de hayat buluyor. Belinize iki kez dolayabileceğiniz bu ipli üçgen bikini üstleri güneş izlerini dert etmeyenler için harika olabilir. V-kini trendinin bu yaz da vitrinlerde olduğunu söyleyelim. Sahili ele geçirmeye hazırlanan bu kesimler, cesur tasarımları ile plajların en cool kadınlarını bekliyor.

3- Seksi Dokunuşlar

Bikinilerin vücudun belirli kısımları dışında yeterince açık olduğunu düşünenlerdenseniz sıkı durun! Çünkü bikinilere bile seksilik katacak derin v dekolteli, ipli ve transparan kesimler geliyor. Mayolarda ise büyük pencereler de diyebileceğimiz oyuklar bizi karşılıyor.

4- Bir Retro Esintisi: Yüksek Bel

Geçmişe dönüşün güzel bir örneği olan yüksel bel modası, 1940’lardan 60’lı yıllara kadar olan dönemin esintilerini günümüze taşımaktan vazgeçebilmiş değil. Bu bikini modelinde üstler yıllar geçtikçe küçük değişimlere uğrasa da bikini altları hep aynı. Günümüzün modellerinde de hala düz renkler, ipli, aksesuarlı, puantiyeli, çizgili, pötikare ve asimetrik şekiller hâkimiyetini sürdürüyor.

Mayo bikini modelleri

5- Metalik Vurguyla Doğayı Yansıt

‘Bu da ne demek’ diyebilirsiniz. Şöyle bir geçmişe dönüp ‘1980’ler’ desek acaba tahminleriniz ne olur? İşte 80’lerin o ihtişamlı, parlak ve renkli günlerini plajlara yansıtacak bir mayo-bikini trendi diyebiliriz. Bunun yanı sıra parlak, saten ve kadife dokularda öne çıkanlar arasında.

6- Aksesuara dikkat

Plaj modası denilince sadece seçtiğiniz bikini-mayo modeli değil aynı zamanda kıyafetinizi tamamlayacak şık ve zarif dokunuşlara da sahip olunması anlamına geliyor. İster gözlük ve bijuteri isterseniz de terlik, çanta, şapka, pareo… Tercih sizin! Hasır ve safari modelli detaylar da etkisini hala yitirmiş değil.

Mayo bikini modelleri

7- Desenlerin gücü

Puantiye, çizgi, pötikare, etnik, çiçek, hayvan, pop art, ekose, kamuflaj, soyut, asimetrik şekiller ve daha fazlası düz tasarımlardan sıkılmış olanların farklılık arayışlarını bu yıl karşılayacak gibi. Özellikle bal peteği dikişli, çoğumuzun ‘babaanne-anneanne deseni’ olarak bildiğimiz basma desenli bikini ve mayolar sizi bekliyor olacak.

8- Baskı mı, mesaj mı?

Evet, sen hangi anlamda kullanıyorsun? Sade bir tasarımın üstünde güçlü bir mesaj vermek isteyenlerden misin? O zaman bu modeller tam sana göre!

Mayo bikini modelleri

9- Renkleri karıştır

Hepimiz biliyoruz ki ana renk olarak severek kullandığımız siyah, beyaz ve kırmızının asil tonları yerini artık diğer renklerin ışıltısına bırakılıyor. Bu yaz sarıların, mavilerin, yeşillerin, turuncuların ve diğer renklerin yazı olacak. Neonları da unutmayalım.

Mayo bikini modelleri

10- Nostaljinin modern yorumu

Size sanki bir dönem filminden çıkmış hissi verecek bu modeller, bu yaz sahillerde düşük omuz, ponpon veya tüy, kurdele ve fırfır detaylarıyla kendilerini gösterecekler. Özellikle kısa, askılı tişört havasında olan crop bikini üstleri sportif esintiler arayanların yardımına koşacak. mayo bikini modelleri

#modaheryerde #TGilekeşfet