Türkiye, en düşük fiyatla lider…

Last Updated on 5 Ağustos 2021 by Turizm Günlüğü

Rusya’nın popüler çevrimiçi seyahat servisi Aviasales, en uygun fiyata sahip yurt dışı destinasyonlarını açıkladı.

Rusya’nın popüler çevrimiçi seyahat servisi Aviasales, Ruslar için en uygun fiyata sahip yurt dışı uçak biletleri sıralamasında Türkiye’yi ilk sıraya yerleştirdi.

Aviasales tarafından yapılan açıklamada; Ağustos – Eylül sezonu için uygun fiyata bulunabilecek yurt dışı uçak bileti maliyetleri değerlendirmesinde Türkiye’nin en düşük fiyatla lider olduğu belirtilirken, Ağustos ve Eylül aylarında bu ülkeye 13 bin Ruble’ye gidiş dönüş uçak biletlerinin bulunabileceğini vurguladı.

Güney Kıbrıs, Rus turistler için Türkiye’den sonra düşük fiyatları ile en popüler ülke olmaya devam ediyor.

Güney Kıbrıs destinasyonuna gidiş – dönüş bileti fiyatı aktarmayla birlikte 16 bin Ruble’den başlarken, Rus havayolu şirketi Aeroflot ile direkt uçuşlar için ise yolcu başına gidiş-dönüş 25 bin Ruble’ye bilet bulunabiliyor.

Moskova’dan Ermenistan, Hırvatistan, Bulgaristan ve Arnavutluk’a gidiş-dönüş bilet fiyatları ortalama 18 bin Ruble’ye mal olurken, Karadağ destinasyonuna bilet fiyatı 19 bin Ruble, Gürcistan’a 22 bin Ruble, Mısır ve Sırbistan’a ise 24 bin Rubleye bilet bulunabiliyor.

Gazetemru.com’un aktardığı habere göre; Ruslar için en popüler yurt dışı tatil destinasyonları arasında uçak bileti fiyatları en çok el yakan ülke ise gidiş-dönüş uçak bilet maliyeti 38 bin Ruble ile Fas olarak kaydedildi.