Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’ta önemli terfi

Park Hyatt İstanbul Maçka Palas'ta yeni İnsan Kaynakları Direktörü Nilay Altın Tahmaz oldu.

Last Updated on 12 Temmuz 2022 by Yaşar Çelik

Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’ın İnsan Kaynakları Müdürü Nilay Altın Tahmaz, İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne yükseldi.  park hyatt terfi 

Görkemli binası ve başarılarıyla gündeme gelen Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’ın İnsan Kaynakları Müdürü Nilay Altın Tahmaz, uzun yıllar süren çalışmalarının sonucunda İnsan Kaynakları Direktörlüğü pozisyonuna yükselerek kariyer hayatında yeni bir döneme adım attı.

İlk olarak eğitim hayatına 2005 yılında İstanbul Üniversitesi’nde Sosyoloji ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümlerinden çift anadal yaparak mezun olan Nilay Altın Tahmaz, Yüksek lisansını 2007 yılında yine İstanbul Üniversitesi’nde tamamladı.

Park Hyatt İstanbul Maçka Palas

Başarılı eğitim geçmişinin ardından kariyer hayatına 2007 yılında İstanbul Marriott Hotel Asia’da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak başladı. Üç yıl süren çalışma sürecinin ardından Lufthansa LSG Sky Chefs’te İnsan Kaynakları Türkiye Grup Denetimcisi olarak kariyerinde yükselişe geçti. Dört yıl süren örnek çalışma sürecinin ardından 2014 yılında Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’a İnsan Kaynakları Müdürü olarak atandı.

Hyatt bünyesinde birçok işe imza atan Nilay Altın Tahmaz, 2016 yılında Hyatt Place London Heathrow Oteli ile 2017 yılında Hyatt House Gebze Oteli’nin açılış kadrosunda İnsan Kaynakları sisteminin kurulmasında aktif rol aldı ve resmi olarak 2018-2021 yılları arasında Park Hyatt ve Grand Hyatt Istanbul ile Hyatt House Gebze’den sorumlu Cluster İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevinde bulundu.

15 yılı aşkın otel deneyimi ve Hyatt Otel zincirine olan katkılarının ardından Nilay Altın Tahmaz, 7 Temmuz 2022 tarihinden itibaren bünyesinde bulunduğu Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’ın İnsan Kaynakları Direktörü olarak terfi aldı. olarak terfi aldı.

Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’ın yeni İnsan Kaynakları Direktörü Nilay Altın Tahmaz, kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkarak başarılarından söz ettirmeye devam ediyor. park hyatt terfi 

Hyatt Hotels Corporation

Merkezi Chicago’da bulunan Hyatt Hotels Corporation, misafirlerini ağırlamakta gösterdiği üstün başarı ile haklı bir gurura sahip, 14 markası ile dünyanın önde gelen otel şirketlerinden biridir. 55 ülkede, 100 binden fazla Hyatt personeli, her gün otantik misafirperverlik göstererek ağırladıkları misafirlerinin hayatlarında fark yaratmaktadır.