Exp-Ert DMC, Budva charter uçuşlarıyla bir ilke imza attı

Exp-Ert DMC Genel Müdürü Can Oruntak

Last Updated on 31 Ocak 2023 by Turizm Günlüğü

Exp-Ert DMC, 2023 yılında Tailwind Airlines uçuşlarıyla Karadağ’ın gözde destinasyonu Budva için seyahat acentalarına avantajlı fiyatlarla tur paketleri sunuyor.       Exp-Ert DMC Budva charter 

Exp-Ert DMC, son yıllarda Türk turistlerin yurt dışı destinasyon tercihlerinde ilk sıralarda yer alan Karadağ’ın turistik noktası Budva’ya odaklandı.

Exp-Ert DMC, charter havayolu firması Tailwind Airlines ile anlaşmaya vararak; 13 Nisan – 1 Ekim tarihleri arasında seyahat acentalarına, charter uçuşlarının sağladığı fiyat avantajıyla Budva’ya yönelik tur paketleri sunuyor.

CAN ORUNTAK, BUDVA TUR PAKETLERİ HAKKINDA DETAYLARI PAYLAŞTI  

Exp-Ert DMC Genel Müdürü Can Oruntak, Budva charter uçuşları için Tailwind Airlines ile gerçekleştirilen anlaşmanın ardında yatan etkenler, seyahat acentalarına sundukları avantajlar ve Budva paket turları hakkındaki detayları paylaştı.

Can Oruntak, ilk olarak Budva uçuşları için Tailwind Airlines ile gerçekleştirdikleri anlaşmanın ardında yatan etkenleri sıraladı.

“Son dönemde ve pandemi öncesinde Karadağ’ın başta Budva ve Tivat olmak üzere, Türk seyahat severler tarafından yoğun ilgi ve talep gördüğünü” hatırlatan Exp-Ert DMC Genel Müdürü Can Oruntak; “Dolar – Euro kurunun yükselmesi sonrasında Kuzey Kıbrıs uçak bileti fiyatlarındaki sert artış, Antalya ve Ege destinasyonlarının yerli turist için pahalı hale gelmesi, aynı şekilde Avrupa ve Uzakdoğu turlarının fiyatlarının artması nedeniyle Exp-Ert DMC olarak; uygun fiyat imkanı sunan Budva destinasyonuna yöneldiklerini” belirtti.

“İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DÖNEM BUDVA TATİLİ İÇİN EN UYGUN ZAMAN”

“Budva başta olmak üzere Karadağ destinasyonlarının Balkan Ülkeleri, Rusya ve Ukrayna’dan da yoğun talep gördüğünü” ifade eden Can Oruntak; “Rusya – Ukrayna Savaşı nedeniyle, bu ülkelerden uçuşların askıya alınmasıyla, talepte yaşanan düşüş sonrası; Budva’nın Türklere daha fazla fiyat avantajı sunduğuna, uçuşların tekrar başlamasıyla Budva için fiyat avantajı makasının daralacağına da” dikkat çekti.

Exp-Ert DMC Budva charter
Exp-Ert DMC Genel Müdürü Can Oruntak

🇲🇪 BUDVA’NIN TÜRK TATİLCİLERE SUNDUĞU AVANTAJLAR

Can Oruntak, Budva’nın sunduğu avantajları “vizesiz sadece pasaport ile seyahat imkanı, Budva’nın yeme – içme konusunda da uygun fiyatlar sunması, 1 saat 45 dakikalık uçuş ile yakın bir destinasyon olması” olarak sıraladı.

🏖️ EXP-ERT DMC’NİN BUDVA TUR PAKETLERİ VE UÇUŞLAR HAKKINDAKİ DETAYLAR 

Exp-Ert DMC Genel Müdürü Can Oruntak, Exp-Ert DMC’nin Budva tur paketleri ve uçuşlara yönelik detaylar konusunda şu açıklamalarda bulundu:

Exp-Ert DMC olarak Budva için 3 – 4 ve 7 gecelik programlar oluşturduk. Kişi başı, 699 – 749 Euro aralığında haftalık tatil paketleri sunuyoruz. 3 gece konaklamalı turlarımız 379 Euro’dan başlıyor. Otel konaklamalarında “oda-kahvaltı”, “yarım pansiyon”, “tam pansiyon” ve “her şey dahil” olmak üzere tüm opsiyonları açtık. 13 Nisan’dan 1 Ekim’e kadar, her Perşembe ve her Pazar olmak üzere kesin kalkışlı uçuşlarımızı Tailwind Airlines ile gerçekleştiriyoruz. Toplamda 8 bin 500 pax’lık koltuk kapasitesini satışa sunduk. Bu charter uçuşları ile maliyetleri yarı yarıya düşürdük. THY ortalama 450 Dolara bilet satarken, biz 250 Euro’ya uçak bileti satıyoruz.”

✈️ EXP-ERT DMC, BUDVA CHARTER UÇUŞLARIYLA BİR İLKE İMZA ATTI

Exp-Ert DMC’nin Budva charter’ları ile bir ilke imza attığını ifade eden Oruntak; “Türk Hava Yolları ve Air Montegro’nun, iki bayrak taşıyıcı firmanın uçtuğu destinasyona 13 Nisan – 1 Ekim döneminde 46 uçaklık charter uçuşlarımızı başlattık. Türkiye’de daha öncede, bunun böyle bir örneği yok… Önemli bir riski göze aldık ama satışlarımız Ocak ayının ikinci yarısında güçlü bir ivme kazandı” dedi.

Can Oruntak son olarak, Türk Hava Yolları’nın sunduğu bilet fiyatları, Air Montenegro’nun uçak kapasitesinin Türkiye pazarına yetmediğini gözlemleyerek; böyle bir karar aldıklarını belirterek sözlerini tamamladı.

—O—

Exp-Ert DMC’nin Budva paket turlarına yönelik talepler için: operations@expertdmc.com