Tourism Diary MAG “İzmir” 8. sayısı yayında!

Seyahat dergisi Tourism Diary MAG “İzmir Gezi Rehberi” tüm online platformlarda çıktı.

Last Updated on 3 Mart 2023 by Turizm Günlüğü

İzmir; insanıyla, sokaklarıyla, eğlenceleriyle sımsıcak kucaklar sizi. Sayılamayacak kadar fazla olan güzelliklerin tüm detayları için Tourism Diary MAG “İzmir” sayısında buluşalım!

Tourism Diary MAG son sayısında Ege’nin İncisi İzmir’i ele aldı. Baharı selamlayabileceğiniz en güzel şehir olmasının yanı sıra, eşsiz kent hakkında öğrenmek isteyeceğiniz her şeyi sizler için hazırladık.

Okumak İçin Tıklayın

İZMİR’İN KURTULUŞUNUN TAM 100. YILI!

İzmir’in Kurtuluşunun 100.yıl Kutlaması ve Tarkan Konseri

Günlerce hatta haftalarca konuşulan 100.yıl kutlaması gerçekleşti İzmir’de. Şanına yakışır şekilde yapılan kutlamanın tüm detaylarını okurken tüyleriniz diken diken olacak…

KÖŞE BUCAK İZMİR

İzmir İlçeleri ve Gezi Rehberi / İzmir’de Nereler Gezilmeli?

“İzmir’e nasıl gidilir, ulaşım yolları nelerdir, nerede kalınır, ne yapılır, nereler gezilmeli?” gibi binbir türlü soruya cevap arıyorsanız hepsi bu sayıda sizi bekliyor! Benzersiz bir şehir yolculuğuna çıkıyor, hangi ilçede neler yapabileceğinize dair tüyolar veriyoruz.

LEZZET DURAKLARI

İzmir’de Neler Yemelisiniz? / Mutlaka Denemeniz Gereken Lezzetler

Zeytinyağına aşık olunan bu şehirde denemeniz gereken çok fazla lezzet var! Zeytinyağlı enginar, boyoz, kumru, midye dolma ve elbette ki bomba! Daha sayamayacağımız lezzetlerin yanında bir de Asya rüzgarları estireceğiz. İzmir’de Asya mutfaklarını deneyimleyebileceğiniz restoranların ayrıntıları sizler için araştırıldı, hatta yerinde görüldü.

ÇOK KONUŞULAN GECE HAYATI

İzmir Gece Hayatı / Hangi İlçede Nasıl Eğlenebilirsiniz?

Gündüz yapabileceğiniz aktivitelerin yanı sıra gece hayatı da bir o kadar merak ediliyor İzmir’in. İster yakın mesafelere gidin, isterseniz de cebinizi yakmayacak yerlere. Hangi ilçede nasıl eğlenebileceğinizin ipuçlarını hazırladık.

İZMİR’E DAİR HER ŞEY!

Kalem Adası, Bostanlı Seyir Terası, Müzeler ve Daha Fazlası…

Yazarlarımız en özel konuları kalemine aldı. Melih Daşgın ile Kalem Adası’na, Şenay Ceylan ile Bostanlı Seyir Terası’na, Sahra Gülal ile antik kent ve müzelere yolculuğa çıkıyoruz. Can Bekin, Kübra Kırbaç ve Mürde Deniz Berksan tadı damağınızda kalacak gastronomi dosyasını hazırladı. Özdemir Sözmen, en iyi mitolojik hikayeleri paylaştı.

Gezip görmenin yanı sıra tarihi hakkında da oldukça bilgi sahibi olacağınız Tourism Diary MAG “İzmir” sayısı şu anda siz okuyucuları bekliyor.

Tourism Diary MAG “İzmir” sayısı; Turkcell Dergilik, Türk Telekom e-Dergi, Magzter ve Dijital Basın platformlarında sizi bekliyor!

Dergiye ulaşabileceğiniz platformlar;

  • Turizm Günlüğü: Dergiler
  • Turkcell Dergilik, Türk Telekom e-Dergi, Magzter ve Dijital Basın.

Not: Turizm ve seyahat hakkında tüm gelişmelerden haberdar olmak için Instagram (@turizmgunlugu) ve Youtube hesabımızı takibe almayı unutmayın.

Bir sonraki sayımızda reklam ve haber ilanları için yer almak istiyorsanız iletisim@turizmgunlugu.com mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.