En iyi otellerin 2023 Ramazan programları

Grand Hyatt İstanbul / Ramazan menüsü

Last Updated on 20 Mart 2023 by Turizm Günlüğü

11 ayın sultanı olan Ramazan için oteller birçok hazırlığa girişti. Eşsiz menüler, özenle hazırlanmış mekanlar, şeflerin eşsiz dokunuşları ve daha fazlası size hizmet etmek için bekliyor.        otellerin 2023 Ramazan programları

Ayların en güzelini ve en özelini geçirmek isteyeceğiniz yerler olabilir. İşte birbirinden eşsiz otellerin Ramazan programları:,

Address Hotel Istanbul

Address Hotel Istanbul

İstanbul’un tarihi lokasyonu Üsküdar’da konumlanan Address Hotel Istanbul bu Ramazanda da eşsiz iftar saatlerine ev sahipliği yapacak.

Address Hotel Istanbul’un Ramazan konseptinde dört farklı alternatiften oluşan İftara özel set menüler dikkat çekiyor. Ana restoranı The Restaurant’ta misafirlerine unutulmaz bir İftar deneyimi sunmaya hazırlanan Address Hotel Istanbul Ramazanın olmazsa olmaz klasikleri hurma, bal, helva, peynir ve zeytin çeşitlerinin baş rolde olduğu set menü seçenekleriyle her damak zevkine hitap etmeyi başarıyor.

İftar masalarını süsleyen kandillerden, özel motiflerle süslenmiş kıyafetleriyle hizmet veren otel personellere kadar birçok geleneksel detay, Address Hotel Istanbul’da deneyimleyebileceğiniz Ramazan ruhuna hayat veriyor. Farklı aromalarda özel pişirme teknikleriyle hazırlanan Türk Kahvesi sunumları ve değerli müzisyenlerin Ramazana özel repertuarlarının yer alacağı canlı performanslar da unutulmaz bir Ramazan Ayına imza atmaya hazırlanıyor.                otellerin 2023 Ramazan programları

Mövenpick Bosphorus

Mövenpick Bosphorus

Ramazan, Mövenpick Bosphorus’ta taçlanacak. 6 çeşit menü ile farklı damak zevklerine hitap edecek olan iftar menüsü, zengin iftariye tabağının ardından hünkar beğendi, kuzu tandır ve içli köfte gibi imza lezzetleri ve tatlılarıyla misafirlerin beğenisine sunulacak.

Mövenpick Bosphorus’un lobby’sinde bulunan Hünkar Restoran ise asırlık geleneksel tatlarıyla iftar şöleni yaşatacak. Ramazan ayı boyunca davet ve çeşitli organizasyonlarınıza da eşlik edecek olan iftar menülerinin yanı sıra misafirler sahur menülerini de Mövenpick Bosphorus’un konforlu odalarına sipariş edebilecekler.

Izaka Terrace

Izaka Terrace

İstanbul’da, şehrin kalbi Gümüşsuyu’nda CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan Izaka Terrace, bu yıl geleneksel lezzetlerini çağdaş yorumlarla iftar sofralarına taşıyor. On bir ayın sultanını bereketi ile karşılayan Izaka Terrace, Ramazan ayına özel zengin menüsü ve fasıl müziği ile iftar sohbetlerini uzun soluklu keyfe dönüştürüyor.

Misafirlerine fasıl müziği  eşliğinde muhteşem Boğaz manzarasında keyifli bir iftar akşamının yanı sıra damakta hoş tatlar bırakacak lezzetler sunan Izaka Terrace’ın Ramazan ayına özel hazırlanan menüsünde; iftariyeliklerden çorbalara, zeytinyağlılardan hamur işlerine, hünkar beğendi, kuzu incik, acılı/acısız kebap gibi et yemeklerinden leziz tatlılara kadar geleneksel Türk mutfağının gözde yemekleri yer alıyor. Ana yemeğin ardından güllaç, cevizli burma kadayıf, kazandibi, baklava ve dondurma gibi lezzetler ise Ramazan sofralarının hafızalardan silinmeyecek lezzetlerinden olacak.

Grand Hyatt İstanbul

Grand Hyatt İstanbul

Otelin 34 Restoran isimli mekânında sunulan, otelin Baş Aşçısı Yusuf Gülyiyen ve deneyimli ekibi tarafından özenle hazırlanan Ramazan menüsü geleneksel tatları modern dokunuşlarla yorumluyor. Açık büfe her sene olduğu gibi bu yıl da aileleri, dostları ve sevenleri güzel sofralarda ve sohbetlerde buluşturuyor.

Grand Hyatt İstanbul’da özenle hazırlanan iftar menülerinde misafirleri, hünkâr beğendiden imambayıldıya, beğendili kuzu incikten, içli köfteye Osmanlı ve Türk mutfağının en sevilen lezzetleri bekliyor. Tatlı köşesinde Ramazan ayına özel hazırlanan şerbetler, geleneksel Türk tatlıları ve çok daha fazlası lezzet tutkunları ile buluşuyor.

Ramazan ayının ruhuna uygun müzikleri ile kanun sanatçısı Özge Doğru’nun sahne alacağı iftar menüsü Ramazan ayı boyunca 899 TL olarak misafirlere sunuluyor.

The Ritz-Carlton, İstanbul

The Ritz-Carlton, İstanbul

The Ritz-Carlton, İstanbul’un şefi Selami Güleryüz ve deneyimli mutfak ekibi tarafından hazırlanan üç farklı açık büfe iftar menüsü ve üç farklı iftar set menüsü, Atölye Restoran ve gösterişli balo salonunda canlı fasıl dinletisi eşliğinde sunuluyor.

İstanbul’un en özel ve etkileyici lokasyonunda konumlanan, konforlu hizmet anlayışıyla fark yaratan The Ritz-Carlton, Istanbul, seçkin iftar ve sahur lezzetlerinin yer aldığı konaklama paketiyle de misafirlerine eşsiz bir Ramazan deneyimi sunuyor. Ramazan Ayı’nda misafirlerini iftarda ağırlamak isteyen şirketlere özel menüler de sunan The Ritz-Carlton, Istanbul, büyük gruplara da ev sahipliği yapıyor.

The Stay Bosphorus

The Stay Bosphorus

The Stay Bosphorus, Boğaz keyfi ile birleşen iftar sofralarında, kurumlar ve büyük gruplar için planlanan organizasyonlarda İstanbul’un tarihi dokusunu hissettiren bir deneyim yaratıyor.

Ortaköy’ün merkezinde, Boğaz’a sıfır konumuyla The Stay Bosphorus, özenle hazırladığı lezzetler ile bu buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Ramazan Ayı boyunca misafirleriyle buluşan iftar menüleri; taze, mevsimlik lezzetlerden oluşan iftariyelikler ile başlıyor. İftar sofralarının olmazsa olmazlarından çorba çeşitlerinin ardından zeytinyağlı tabakları ve salatalar eşlik ediyor