Otel Haberleri Ekim 2023

Türkiye'deki Zincir Otellerin Listesi ve Oda Sayıları
Türkiye'deki Zincir Otellerin Listesi ve Oda Sayıları

Last Updated on 25 Ekim 2023 by Turizm Günlüğü

Ekim 2023’de öne çıkan otel haberleri dosyamızda Türkiye’nin en iyi resort’larına verilen en prestijli ödüller, yeni açılan ve açılacak tesisler var. Üst düzey atamaların gerçekleştiği, sektördeki köklü yerini kutlayan otel zincirleri ise yılın son çeyreğinde akıllardaki yerini alıyor.

Otel Restoranları Haberleri Temmuz-Ağustos’23
Otel Haberleri Temmuz 2023
Otel Haberleri Ağustos 2023
Otel Haberleri Eylül 2023

Swissôtel Antalya Kalkan, 2025 Yılında Kapılarını Açacak

Swissôtel Antalya Kalkan

Dünyanın en büyük konaklama grubu Accor, Türkiye genelindeki varlığını, daha da güçlendirmek için Fenix Şirketler Grubu ile ortaklığını duyurdu. 2025 yılında açılması planlanan Swissôtel Antalya Kalkan, ikonik Swissôtel Hotels & Resorts markasını Türkiye’nin muhteşem koylarına taşıyacak. Kalkan koylarında ayrıcalıklı bir konumda yer alan Swissôtel Antalya Kalkan, dinlendirici panoramik manzarasının yanı sıra, huzurun özünü ve yüksek konfor duygusunu yakalayan otel alanlarıyla, mükemmel uyum sağlayan özel bir plaj alanı da sunacak.

The Ritz-Carlton, Istanbul, 22. Yılını Özel Bir Kutlamayla Karşıladı

The Ritz-Carlton, Istanbul Ekibi

Ayrıcalıklı konaklama hizmetleriyle ‘şehrin içinde misafir olmak’ kavramını konuklarıyla paylaşan The Ritz-Carlton, Istanbul 22. yılını kutladı. Davete katılan Süzer Holding Onursal Başkanı Mustafa Süzer, Süzer Holding Başkan Yardımcısı Baran Süzer, The Ritz-Carlton, Istanbul Genel Müdürü Ela Ergin ve otel ekibi bir araya gelerek özel günü kutladı. Müzik dinletisiyle konukların renkli anlar yaşadığı etkinlikte otelin özel ikramları davetlilerle paylaşıldı.

Mandarin Oriental Bodrum, Türkiye’nin En İyi Resort’u Seçildi

Mandarin Hotel Bodrum'a yeni ortak
Mandarin Oriental Bodrum

Dünyanın en prestijli seyahat platformlarından Condé Nast Traveler’ın her yıl düzenlediği “Readers’ Choice Awards” ödüllerinde, Mandarin Oriental, Bodrum, Avrupa’nın En İyi 7. Resort’u, Türkiye’nin En İyi Resort’ü seçildi. Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Ersev Demiröz, “Tamamen okuyucu oylarıyla belirlenen değerledirmede Türkiye’nin adını üst sıralara yazdırmanın gururu içerisindeyiz. Ülkemizin adını bu mecralarda başarıyla temsil etmek Türkiye turizmini ileriye taşımak gerçekten çok kıymetli” dedi.

Elite World Hotels & Resorts, Zincirin İlk Franchise Otelini Elite World Comfy Markası İle Samsun Atakum’da Açtı

Elite World Comfy Samsun Atakum

Türkiye’nin önde gelen zincir otellerinden Elite World Hotels & Resorts ile Yazıcı Konaklama Turizm iş birliğiyle misafirlerini ağırlamaya başlayan Elite World Comfy Samsun Atakum’un resmi açılışı AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe belediye başkanları, Samsun il ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Gloria Hotels & Resorts’ta Üst Düzey Atama

Gloria Serenity Resort’un Yeni Genel Müdürü Sinan Aybattı oldu.

Gloria Golf Club ve Gloria Golf Resort’un Genel Müdürü Sinan Aybattı yönetim kurulu kararıyla Gloria Serenity Resort Genel Müdürlüğü görevini de üstlendi. Unutulmaz anları lüks ve konforla buluşturan Gloria Hotels & Resorts’un bünyesinde yer alan Gloria Serenity Resort Genel Müdürlüğü görevine Sinan Aybattı atandı. Yaklaşık 15 yıldır Gloria Hotels & Resorts’un çeşitli departmanlarında görev yapan Aybattı, Gloria Golf Club ve Gloria Golf Resort’un Genel Müdürlüğü görevine ek olarak kariyerine Gloria Serenity Resort Genel Müdürü olarak devam edecek.

Condé Nast Conrad Istanbul’u Türkiye’nin En İyi Otelleri Arasında Seçti

Conrad Istanbul Bosphorus

İkonik mimarisi, panoramik boğaz manzarası ve misafirperverliği ile 30 yıldır konuklarına ilham veren Conrad Istanbul Bosphorus, dünyaca ünlü seyahat dergisi Condé Nast Traveler’ın her yıl okuyucularının ve seyahat tutkunlarının oylarıyla belirlediği Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards sonucunda ‘2023 Dünyanın En İyi Otelleri Listesinde’ Türkiye’nin En İyi 10 Oteli arasında seçildi.