TUI ile Ryanair’den Sürpriz Anlaşma

TUI ile Ryanair’den Sürpriz Anlaşma

Last Updated on 15 Şubat 2024 by Turizm Günlüğü

TUI ile Ryanair’den Sürpriz Anlaşma: TUI UK, Ryanair ile sürpriz anlaşmasını açıkladı. İşte detaylar…

TUI İngiltere, Ryanair uçuşlarıyla bir milyon ekstra tatil paketini satışa sunacak.

TUI UK, Ryanair uçuşlarını kullanarak bir milyonun üzerinde paket tur satmak üzere low-cost firması ile anlaşma imzaladı.

Tur operatörü, Ryanair uçuşlarıyla oluşturacağı tur paketlerini acentelerde ve çevrimiçi ortamda satışa sunacak.            TUI ile Ryanair’den Sürpriz Anlaşma

TUI UK tarafından yapılan açıklamada, “Bu iş birliğiyle TUI UK, özellikle başta Birleşik Krallık olmak üzere uçuş çeşitliliğini ve sıklığını önemli ölçüde artırıyor. Yolcu ve tatilciler, milyonlarca yeni kombinasyon seçeneğiyle daha fazla destinasyondan ve daha fazla esneklikten yararlanacak. Tüm Ryanair uçuşları, yakında doğrudan TUI UK kanalları üzerinden rezerve edilebilip ve tatil paketi teklifleriyle birleştirilebilecek” denildi.

OKUMA ÖNERİSİ: Ryanair’den Yaz Sezonu İçin 37 Milyonluk Koltuk Kapasitesi

TUI UK, “müşterilerinin bu anlaşma ile Ryanair’in geniş uçuş ağından ve city-break, kısa süreli tatiller için daha geniş portföydeki, cazip tekliflerden faydalanabileceğini” belirtti.

PETER KRUEGER’DAN AÇIKLAMA

TUI Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Strateji Sorumlusu Peter Krueger

TUI Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Strateji Sorumlusu Peter Krueger ise anlaşmaya ilişkin şunları söyledi:

“Ryanair ile yapılan iş birliği artık, TUI’nin dinamik tatil paketi yelpazesini daha da genişletecek ve aynı zamanda dijitalleşme alanında yeni bir kilometre taşı olacak. Stratejimiz doğrultusunda, kendi özel markalarımız ve ürünlerimizin yanı sıra daha geniş ve daha kişiselleştirilmiş tekliflerimizle kârlı bir şekilde büyümeye devam etmek istiyoruz. Özellikle Birleşik Krallık’taki konuklarımız gelecek dönemde daha da geniş bir uçuş yelpazesi arasından seçim yapabilecek. Buna ek olarak TUI Airlines’ın kendi uçuşlarıyla da güçlü bir programa sahip olacağız.”