Mr. Cas Hotels; misafirlerini ağırlamaya başladı

Last Updated on 9 Mayıs 2017 by Yaşar Çelik

İstiklal Caddesi’nin yeni evsahibi Mr. Cas Hotels; iftar yemeklerinde misafirlerini ağırlamaya başladı bile. Bayram tatili için hazırlıklarını tamamlayan Mr. Cas Hotels, tatilini İstanbul’da geçirmek isteyenlere birbirinden farklı ve şık odaları ile tam bir İstanbul ruhu yaşatmayı hedefliyor.

Tarihi yarımadanın muhteşem manzarası eşliğinde, birbirinden lezzetli yemekleri ile iftar sofralarına zevkli bir yaklaşım sunan Mr. Cas Hotels, teras katındaki lounge’ına sizi ve değerli misafirlerinizi bekliyor.

Beyoğlu’na bambaşka bir soluk getiren Mr. Cas Hotels; birbirinden şık ve rahat odaları, dünya mutfağının lezzetli yemekleri, manzarasıyla büyüleyen teras katı, görülmeye değer Yıldırım Mayruk ve Şapkacı Emilio bölümleri ile alışkanlık yaratacak bir mekan sunuyor.

Her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ve tek tek işlendiği Mr. Cas Hotels, Beyoğlu’na gidenlerin görmesi gereken tarihi bir müze niteliği taşıyor. Eski İstiklal Caddesi ruhunu yaşatan otelde; akşamüzeri tarihi yarımada manzarası eşliğinde keyifle vakit geçirebilir, zengin kahvaltı seçeneği veya iftar menüsü ile gurme tatları deneyebilirsiniz.
Eylül 2016’da hizmete açılan, personel kıyafetlerinden odalardaki tablolara kadar Yıldırım Mayruk imzası taşıyan, özenle dekore edilmiş Mr. CAS Hotels; aynı zamanda tavan rölyefleri, şık objeleri, Lokum İstanbul imzalı kişisel bakım ürünleri, manzarası ve pek çok detayı ile sizi içine alacak ve bambaşka dünyalara götürecek.

Güney Palas’ın Hikayesi

1900 yılı Aralık ayında inşa edilen Güney Palas, Sait Paşa tarafından satın alındı. 25 Mayıs 1905’de Ali Namık Efendi satın aldı ve 2 Mart 1933 yılında Yüksek Mühendis Ragıp Devres’e sattı.

O tarihten itibaren Güney Palas, çok önemli şahsiyetlere ev sahipliği yaptı. Modacılar, şairler, yazarlar, sinemacılardan oluşan kiracılar kadar; orada verilen davetlerle de çok konuşuluyordu.

Davetleri veren en önemli şahsiyetlerden biri olan gizemli bir beyin, davetlerine katılmak İstanbul hanımefendileri ve beyefendileri için bir ayrıcalık göstergesiydi. Adının Mr. Cas olduğu tahmin edilen, davetin her detayı ile bizzat ilgilenen; ikramlar ve müzik kadar şıklığı ile de geniş bir vizyonu olduğunu kanıtlayan Mr. Cas’ın davetleri için aylar öncesinden hazırlanılırdı.

Sonraki kiracıları Şapkacı Emilio ve Türkiye’nin moda duayeni Yıldırım Mayruk nedeniyle Terziler Apartmanı diye de anılan Güney Palas; şimdi o ruhu yaşamak isteyenleri Mr. Cas vizyonuyla ağırlıyor.

Hafta içi bir öğleden sonra, hafta sonu bir sabah veya akşam lounge barın nefis lezzetlerini tatmak, dostlarınızla keyifli bir kahve molası vermek ve Şapkacı Emilio ile Yıldırım Mayruk zevkini yakından görmek isterseniz Mr. CAS Hotels’i ziyaret etmenizi öneririz.

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon İçin: