Barbaros Yatçılık’tan yeni yurtdışı yatırımı: Virtuoso

Last Updated on 13 Temmuz 2018 by Turizm Günlüğü

İş hayatı her zaman işini bilen ve vizyonu olan firmalar farklı olanaklar sunuyor. Bunlardan biri de Barbaros Yatçılık. 26 senelik bir maziye sahip firma kapasitesinin bir kısmını yurt dışına açılarak değerlendirme yolunu seçmiş.

Bu doğrultuda 2017 sezonuna filosundaki 3 guletini Yunanistan’da Santorini-Mykonos ve Atina arasında ağırlıklı olarak kabin kiralama hizmeti vermek için tahsis eden Barbaros Yatçılık 2018’de çıtayı daha yükseğe çekiyor. 2017 Ağustos’unda denize indirdiği yeni lüks yatı Virtuoso ile 2018 sezonundan itibaren en üst segment özel gruplara yine Santorini-Mykonos merkezli hizmet sunmayı amaçlıyor.

Virtuoso’unu en önemli özelliği bir motor yatın lüksünü bir guletin rahatlığı ile birleştirmiş olması. 34 metrelik, 6 kabinli 12 kişi taşıma kapasiteli Virtuoso’da genç fakat deneyimli ve güler yüzlü 6 kişilik bir mürettebat hizmet veriyor. Geniş salonu, hem güneşlenme hem de oturma olanağı sunan fly bridge’i ve özel design edilmiş master kabinleri Virtuoso’yu emsallerinden farklılaştıran özellikler.

Barbaros Yachting Yönetim Kurulu Başkanı Barbaros Güneş

Barbaros Güneş: Denizlere yatırım yapmaya devam edeceğiz!

2018 sezonunda Malta bayraklı Mykonos-Santorini merkezli hizmet verecek Virtuoso’nun operasyon sahası Kiklad adaları ile sınırlı değil. Atina, Sporad Adaları, İyon Adaları, Kuzey ve Güney 12 Adalar ve Girit de olası rotalar olarak gözüküyor. Virtuoso ile Yunanistan’daki pozisyonunu tahkim eden Barbaros Yatçılık’ın yönetim kurulu başkanı Barbaros Güneş, şirket hedefinin önümüzdeki yıllarda Ege ve Akdeniz çanağında Türkiye ve Yunanistan harici noktalarda da yatırım yapmak olduğunu belirtiyor.

Barbaros Güneş: 2017’de Yunanistan’daki yatlarımızın doluluk oranları yüzde 90’ı geçti!