Seyahat acentelerinde seçim heyecanı

Last Updated on 19 Ekim 2017 by Yaşar Çelik

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nde (TÜRSAB) başkanlık seçimi için yapılan çalışmalar hızlandı.

3 Aralık tarihinde sandık başına gidecek olan seyahat acentesi temsilcileri, gelecek dönemde görev yapacak yeni yönetim kurulunu belirleyecek. TÜRSAB tarafından gönderilen genel kurul katılım formları ile talep edilen evraklar eksiksiz bir şekilde TÜRSAB Genel Merkezi’ne ya da TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurullarına 3 Kasım tarihine kadar teslim etmeleri gerekiyor.

Son seçimleri 2015 yılında yapılan TÜRSAB’da başkanlık görevine halen devam eden Başaran Ulusoy ile ona karşı rakip olan Detur Turizm Şirketi CEO’su Firuz Bağlıkaya yeniden adaylığını koydu.

ULUSOY YENİDEN ADAY OLDUĞUNU DİYARBAKIR’DA AÇIKLADI

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, 19 Eylül’de 39 bölge başkanıyla bir araya geldiği Diyarbakır’da, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklayarak, seçim çalışmalarını başlatmıştı.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, 20 Eylül’de Turizm Gazetecileri ve Yazarları Derneği (TUYED) öncülüğünde turizm basını ile buluşmuş ve yeniden Başkan adayı olacağını açıklayarak muhalafetin eleştirilerine de yanıt vermişti.

BAĞLIKAYA İKİNCİ KEZ ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği’nin (TUYED) üyesi gazetecilerle 28 Eylül’de bir araya gelen TÜRSAB Başkan Adayı Firuz Bağlıkaya, seçim yarışına yön verecek açıklamalarda bulunmuş ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’un öne sürdüğü iddialara da cevap vermişti.