THY ile Citibank’tan mil ortaklığı

Türk Hava Yolları (THY) dünyanın en büyük simülatör eğitim tesisini kuruyor.

Last Updated on 20 Ekim 2017 by Turizm Günlüğü

THY ile Citibank arasında yapılan anlaşma ile Citibank kredi kartı sahipleri, biriken Citi puanlarını 16 ülkede uçuş miline dönüştürebiliyor.

Türk Hava Yolları (THY), her yıl milyonlarca yolcusuna sunduğu ayrıcalıklı seyahat deneyimini sadakat programı Miles & Smiles ile pekiştirmeye devam ediyor.

THY, küresel marka bilinirliğini, yaygınlığını ve müşteri memnuniyetini güçlendirmek amacıyla 2013’te Citibank Ortadoğu ve Afrika Bölgesi ile yaptığı puan transferi iş birliği kapsamının global sözleşmeye dönüştürülmesi konusunda anlaşmaya vardı.

CİTİ PUANLARI 16 ÜLKEDE UÇUŞ MİLİNE DÖNÜŞÜYOR

Yeni yapılan anlaşma ile Citibank kredi kartı sahipleri biriken Citi puanlarını 16 ülkede (Avustralya, Bahreyn, Çin, Endonezya, Hong Kong, Hindistan, Güney Kore, Malezya, Meksika, Filipinler, Singapur, Tayvan, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Amerika Birleşik Devletleri ve Vietnam) Miles & Smiles uçuş miline çevirebiliyor.

8 MİLYONDAN FAZLA TRANSFER YAPILDI

20 Ağustos tarihinde ilk kez puan-mil dönüşümünün gerçekleştiği anlaşmada 16 ülkedeki Citibank kredi kartı sahipleri şimdiye kadar 8 milyonun üzerinde mil transferi yaptı.