Condé Nast Traveller İstanbul’un en iyi otelini seçti

Satış ve Pazarlama Direktörü Özlem Öktem

Last Updated on 23 Ekim 2017 by Turizm Günlüğü

Condé Nast Traveller Okucuyu Ödülleri 2017 değerlendirmesinde The Ritz-Carlton, İstanbul “İstanbul’un En İyi Oteli” ünvanına layık görüldü.

Otelin Satış ve Pazarlama Direktörü Özlem Öktem, böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Dünyanın en ünlü seyahat ve yaşam stili dergilerinden biri olarak kabul edilen Condé Nast Traveller’ın okuyucuları tarafından belirlenen “En İyiler” listesinde İstanbul’un “En İyi Oteli” kategorisine The Ritz-Carlton, İstanbul seçildi.

SON YILLARIN EN YÜKSEK PUANINI ALDI

Türkiye’de 16. yılını kutlayan ve 30 ülkede dünya genelinde 91 oteli bulunan The Ritz-Carlton, İstanbul 300 binin üzerinde okuyucunun oylamaya katıldığı Condé Nast Traveller’ın “Okuyucu Ödülleri 2017 (Readers’ Choice Awards 2017)” değerlendirmesinde, 96.96’lık bir skor ile ilk sırayı aldı.

KRİTERLERİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ

2017 yılında 10 milyon dolarlık yatırımla yeniden yaratılan The Ritz-Carlton, İstanbul; tüm İstanbul otelleri arasında konaklama standardı, yiyecek içecek kalitesi ve restoranlar, toplantı ve konferans olanakları, alışveriş fırsatları, fiziksel konum, ambiyans, dekor ve servis kalitesi gibi kriterler üzerinden değerlendirildi.

“GURUR VE MUTLULUK DUYUYORUZ”

The Ritz-Carlton, İstanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Özlem Öktem, otelin 16. yılında yenilenirken bu prestijli ödülle taçlandırılmaktan dolayı çalışan hanımefendi ve beyefendiler adına gurur ve mutluluk duyduklarını iletti.