Hilton Bomonti’de yeni yıl “Alışveriş Festivali” ile kutlanacak

Last Updated on 12 Aralık 2017 by Turizm Günlüğü

Hilton İstanbul Bomonti, bu yıl ilk kez düzenleyeceği “Hilton Bomonti Yeni Yıl Alışveriş Festivali” için geri sayıma başladı.

22-30 Aralık tarihleri arasında 25’ten fazla çok sayıda büyük ve butik markanın yer alacağı festivalde ziyaretçiler hem kendileri hem de sevdikleri için farklı ve çok özel hediyeler bulabilecekler.

Festivalin açılış günü olan 22 Aralık Cuma günü, 13.00-15.00 saatleri arasında Down Sendromu Derneği’nin iş birliğinde ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımıyla bir mini kokteyl düzenlenecek.

Hilton İstanbul Bomonti’nin lobisinde gerçekleşecek ve sabah 11.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek festival alanına girişler ücretsiz olacak.

Hafta sonları otelin şefleri eşliğinde çocuk ziyaretçilere özel düzenlenecek olan yılbaşı kurabiyeleri atölyeleri ile Sedefli Lezzetler programının sunucusu ünlü şef Sedef İybar’ın yetişkin ziyaretçilere özel vereceği ev yapımı reçel atölyesi festivale lezzet katacak ücretsiz etkinlikler arasında yer alacak.